Kızlar ben 23 yaşındayım 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 4 ay 23 günlük,
Benim ilk doğumum sezeryan oldu 3 yıl aradan sonra 2.doğumumu normal doğum yaptım ve ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim, bugün kan verdim ve beta hcg 1155 çıktı neyse doktora Bi riski var mı diye sordum erken doğum ve düşük riski var dedi, emzirmemi kesmemi söyledi, o kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam ne yapıcam bilmiyorum doktor mamaya geçmem gerektiğini söyledi ama hiç mamayı alasım yok, büyük oğlumuda emziremedim zaten, ne yapıcam ben yaa çok üzgünüm oğlumu emzirmemek beni çok üzüyor, ona bakıp bakıp ağlıyorum ama Bi yandan da karnımdakini düşünmem lazım, neden korunmadın diye soracaksınız biliyorum ben doğum yaptığımdan beri adet olmadım sadece lekelemem oldu iğne vurdurucaktım sağlık ocağında kalmamış Bi kaç eczaneye sordum depolarda kalmadı dedi, hapı da sağlık ocağı önermedi sütün tadını değiştiriyor dedi spiral de adet olmam gerekiyormuş, geri çekilme yapıyorduk ama sonuç hamile kaldım, bu konuyla ilgili bilginiz var mı emzirmezmiyim bide kesin düşük ya da erken doğum mu olur?