Aybuke69 Kzbnkzbn BENNNN✋🏻✋🏻 Doğumdan sonra hep geri çekilme oldu hiç içeriye boşalma olmadı ama hamile kaldım
Gamzetyo7 Bende geri çekilmeyle korunuyorum ama hamile değilim Dikkat edilirse olma ihtimali çok az bence😌
Kzbnkzbn Gamzetyo7 sprial falan taktırmama izin vermiyor bizde geri çekilme ile korunuyoz ama korkuyorum da
Gamzetyo7 Benim aynı şekilde arkadaşım demişti bende ilk başta korkmuştum olur diye oda yıllardır böyle korunuyo ikimizdede bi problem yok
Malefiz Yedi yıldır öyle korunuyorum evet bazen korkuyorum hamile kalırım diye ama hiç sorun olmadı🤷🏻♀️
Kadeleya O nasil bir yontem oluyor arkadaslar anlatirmisiniz, nasil geri cekilme nedemek oluyor, pek anlamadimda?🙊🙈
Kadeleya Gamzetyo7 haaa okay tamam, simdi anladim, evet bizde normalde oyle yapiyoruz, ama gercekten cok korkuyorum hamile kalmaktan :|
Nortfilx Kadeleya bu kadar çok hamile kalmaktan korkuyorsan neden evli olmadan ilişkiye giriyorsun ?🙄🤦♀️😂İnşaAllah hamile kalırsın belki akıllanırsın. Bırkaırsın her sevgilinle yatmaktan🥳 gunahtan kurtulursun kız fenamı çocuğunda olur oh mis 😂
Aslican Erkeğin zevk suyunun içinde de sperm olduğu için hamile kalabiliyosun %100 korunma olmuyo. Arkadaşım o yöntemi kullandı şuan hamile 😬