Fadsel En kötü şey memlekete gittiğim halde ailemde 2 gün kalmam. En iyi şey dünyalar güzeli kızımı sağlıkla kucağıma almam🌸
Defesre Hoyrat en iyisi bu yılda kızımı sağlıkla kucamıza aldık🙏🏻Çok şükür öyle bi an aklıma gelen kötü bir şeyimiz yok rabbim bugünlerimizi aratmasın😊😊
JartiyerliKedi Hoyrat en iyi şey bebeğimin doğumu🙏😇en kötüsüde bi sürü sağlık sorunları yaşamam ameliyatlar yoğun bakımlar tedaviler galan inşallah bu yılda kalır🙄
Peki Hoyrat iyi şey bebeğimin doğması kötü şey dedemin vefat etmesi ve covidle ülkemizin başının belada olması 🤦♀️
Mutsuzamaumutlu Hoyrat Bu yılın en güzel şeyi kızımın doğmasıydı. En kötü olayı ise eşimle aramızda cinsel, duygusal her anlamda koskoca bir boşluk olması ve bunun giderek artması
bittercikolata Hoyrat İyi ve güzel bir sürü şey yaşadım gezdik, eğlendik, anılar biriktirdik ❤🙏Kötü olan tek şey dedemin vefatıydı mekanı cennet olsun inşallah dünyanın en iyi insanıydı bence 😔🙏
Ooyoo Hayatımdaki en kötüyü ve en iyiyi aynı sene yaşadım babam vefat etti kızım doğdu. Önceki sene hastalığını öğrendiğimizde ne kötü bir yıl daha kötü be olabilir derken beterin beteri var Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Elif1nur2 En iyi ve en kotu gunumu ayni anda yasadim.. sezeryanla dogum yaptim her sey o kadar guzeldi ki … ama 5 dk sonrasi 2.5 saat masada can savaşı 🤷♀️ daha kokusunu bile alamamisken vedalasma düsüncesi Allahim kimselere yaşatma..
Popy_ Hoyrat en kötüsü zorlu geçen hamileliğim ve sezeryan doğumum 🤦🏻♀️en iyi ve en güzeli sabrımın selameti kızım 💚