Birmelekannesii En kötüsü böbrek ameliyatı olmamdı, ve oğlumun el ayak hastalığı geçirmesiydi 🥺 En güzel yanı, Türkiye’ye gitmek ailemle 1 ay geçirmek ve birsürü şehir , ülke gezmekti ❤️
__22051205hs Hoyrat Benim için en iyi yanı kızımı kucağıma almak kötü yanı ise küçük bu araba kazası geçirdik bize bisey olmadı ama o şoku hala atlatamıyorum üstelik kızıma daha hamileydim ama çok şükür hepimiz hafif atlattık rabbim bidaha yaşatmasın 🙌🏻 sağlıkla gel 2O22 ❤️
Cerennfes Babamı kaybetmem di güzel hicbirsey olmadı sanki bütün yıl onun hastalığı ile uğraştık Allah kimseni sevdiği ile sinamasjn
DnzZz Hoyrat en iyisi hamile olduğumu bu yıl öğrendim bi hevesle doğmasını beklerken en kötü şeyide yine bu yıl yaşadım ve çocuğumu kaybettim bu yaşıma kadar ilk defa ameliyathane kapısından girdim içeride ağlarken yapayalnızdım ve bugune kadar meğer ne boş şeyler için üzüldüğümü o an anladım.bu yıl beni etkileyen en büyük iyi ve kötü anım bu oldu.bunun dışında tabiki bir çok iyi ve kötü seyler yaşadım ama hepsi boşmuş.
Deleted09 Hoyrat kötü şey yokta en iyi şey kaynanayla görümceyle görüşmemek ve konuşmamak 2021 çok iyi geldi bana inşallah böyle devam eder😂😂
2minikmucize Akrep a bebekler de çok etki olmuyor denmişti kaç aylıktı kuzum ya inşallah biter tez zamanda insan korkuyor yinede
Akrep 2minikmucize 35 günlüktü canım, aslında kötü bir şey yoktu ama refleks eksikliği ve ferritin değeri 950 deydi.. müşahade altında kaldık çok uyuyordu emmek için bile uyanmıyordu, birde sarılığımız vardı üst üste gelince serum verdiler
Telvesizkahve Hoyrat benim en iyisi oğlumu mucize mi kucağıma almak oldu. En kötüsü ise kardesimi kaybetmek Oldu😔😔
PiTi Hoyrat en iyisi evimize Güneş (kızımın adı) doğdu en kötüsü ise koronadan amcamı ve kuzenimi kaybettik