seniseviyorum 02122016 beta_hcg 1500 iken vajinal ultrasonla gördük 7 haftalık ken de karından ultrasonda gördük
seniseviyorum 02122016 suan 16+5 günlük hamileyim rabbim sag saglim kucagımıza alırız yavrularımızı minik mucizelerimizi hayırlısıyla saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallah
zarifhanim 02122016 Hamileliğimi evde yaptığım testte öğrenmiştim, iki hafta sonra anca kadın doğuma gidebildim. Doktor da kesindir diye direk gebelik takibi başlattı. Ultrasonla baktığında keseyi görmüştü yani 4 yada 5 haftalık hamileyken 🌸
Nayino 02122016 5.184 ile gittim 5 haftalıktı keseyi gördük. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını dinledim
Aitaj_ Nayino adetinizin kacinci gunu verdiniz kan testini? Ben adet gunu verdim 5 cikdi ama idrar testi yapiyorum bisey cikmiyor 4 gun gecti adetimden
Nayino Aitaj_ Benim geç döllenme olduğu için neredeyse 45 gün sonra belli oldu…. Tam 10 gün geçtikten sonra kan verdim çıkmamıştı ultrasonda gözükmemişti. Doktor gebelik yok adetinin 3 günü gel demişti yinede adet olmayınca tekrar test yaptım öyle öğrendim.
Nayino Aitaj_ Ama öğrendiğimde 5 haftalıktı beta değerine göre doktor haftasını söylüyor. En sağlıklısı bir ultrason muayenesi olur şuan sizin içinde
Aitaj_ Nayino anladim ben bugun adet oldum malesef oysa ki hcg 5di umutluydum hamilelik olucak zannediyordum. Kismet deyilmis
Nayino Aitaj_ Aynen. Hayırlısı neyse onu versin Rabbim öyle de zaten senin için en uygun zamanda gelir
Nayino Yorumcuanneniz Hayır sadece randevu alamam diye kağıda bişeyler yazıp kaşe bastı. Bende öyle olunca herhalde yakın zaman da hastalanırım diye düşünüyordum