Ecivicivokke Bugün çok sinir oldum. Dün biraz rahatsızlandığım için bugün gitmedi şirkete. Senin için gitmedim seninle ilgilenicem dedi. Bende nasıl şımarıyorum neyse bu müzik açıp kahvaltı hazırlıyor bende biraz daha uyudum. Kalktığımda telefonla konuşuyordu. Zeytinburnu belediye başkanı yanına çağırmış beyfendiyi. Gideyim mi dedi neyse tamam git dedim işin ne de olsa. Erken gelicem dedi gitti. 3-4 gibi de ağrı kesici yazdırayım diyip sağlık ocağına geçti bende maks yarım saat sürer diye ses etmedim. Allahım saat 5-6 oldu bizimki yok. Iphone da da konum görüntüleme var ordan bakıyorum hala sağlık ocağında. Beyinsiz doktor hanım eşimi sohbete tutuyor. Acil nöbetçi doktoru gibi bişeymiş. Arıyorum açmıyor mesaj atıyorum yok. Kadın eşimin işini öğreniyor nerde çalıştığını. Eğer benim şu işimi görmezsen sana ilaçları yazmam demiş. Üstüne eşimin numarasını istemiş. Eşim gazeteci. Her üst makamdaki kişilerle irtibatı var kadında bunun farkında ve eşimi kullanmaya çalışmış. Buraya kadar da tamam. Bi baktım bildirim geldi dr.berna bilmem ne sizinle arkadaş olmak istiyor diye. Gebelik psikolojisi görür görmez çıldırdım bi yandan da sinirden ağlıyorum. Ben burda aç kalmış seni bekliyorum sen orda elin doktoruyla ekleşiyorsun falan. 7 gibi eve geldi yatak odama girdim kitledim kapımı. Yeminler ediyor ilaçları yazsın diye her şeyine tamam dedim. Silip engelle instagramdan da dedi. Bi ağrı kesici nelere mâl olmuş o kadını bimere cimere her yere şikayette edicem. Eşim baya kedi gibiydi . İnsanlar çok kolay kullanıyor eşimi bende sinirden çatlıyorum 🤦🏻♀️ Ya sen bir doktorsun nasıl hastanla bu şekil diyaloğa girer üstüne instagramdan eklersin. Numarasına kadar istemiş eşimin. 😖 şırfıntıııı. Anam yaşında bir de. Mikrop