Hayal_dunyasi şimdi şöyle 17:00den sonra sağlık ocağına gidince kendi aile hekimi dolayısıyla ayrılmış oluyor masasında. Nöbetçiye denk gelince de durumu anlatmış bir sıkıntım yok fakat ağrı kesici ilaç ile rapor almam lazım diye. Bu şekilde eşimin işini soruyor gazeteci olduğunu öğrenincede raporunu veririm ama sende benim şu reklamımı yap. Kadın aynı zamanda solist. Yılbaşı için reklam istemiş. Yoksa rapor vermem diye şakaya da vurmuş. Eşimde beni çok oyaladı orda bir de bebek için diğer doktorlara soru sordum plesantasında sıkıntı var kızımın. Böyle böyle muhabbet gitmiş kadın numarasını istemiş eşimin. Hani şöyle düşünün bu devirde her şey menfaat üzerine. İşimi görki işini göreyim. Eşim bu mantık üzerine vermiş numarasını. Eşimin instagramda takipçi sayısıda yüksek olunca eklemek istemiş yine reklam peşinde kadın. Eşimde zaten ordan ayrıldıktan sonra kadını bende silip engellicektim dedi. Ki eşimin instagram sifresi de bende mevcut. Ben eşime kendimden daha çok güveniyorum bi doktara düşecek kafada biri değil ki doktor annem yaşında. Eve geldiğinde de aynı şekilde numarasını da engelleyip sildik. Bir tek eşimi eklememiş bu arada eşimle bir çok ortak arkadaşı var bu kadının. Yollu. Eşim istese bile beni aldatamaz o kadar yoğun çalışır ve üstüne saf. 😀 şirketten eve. Evden şirkete gider. yine tabii erkeklerin işi belli olmaz. Benim sinir olduğum nokta kadının üslubu tavırları. Biz artık doktorlardan istediğimiz hizmeti bu şekilde mi alıcaz.