Beybibeybi bence böyleleri hicbirseyi haketmiyor. Bu yasin bir faha gelecek mi? Hayır. Sen cekinecek birşey yapmamissin Birak onu kocan düşünsün. Biz kadınlar çok değerliyiz. Kocan kaybetti. Şimdi gitsin ne yapıyorsa yapsın. Yazık çok yazık. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
ALDATILDIM....
Canım inan hiç bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim fakat yapan bidaha yapıyor nettt… aldatma değil ama benzer bişey başıma geldi defalarca da oldu şöyleki benim sorunum eşimin abisi, o kafasını karıştırmaya çalışıyor başka bayanlarla ilgili, benimki her mesajında olumsuz cevap atmış defalarca yakaladım bizi kıskanıyor kendisi evlenemedi diye ama eşim orda olumlu bişey dese inan boşanırdım toplumda umrumda olmazdı. Ayrıca bebeğini düşünen seven adam zaten bunu yapmaz boşluğa düştüm ne demek sen bide düş bakalım o boşluğu seni affedecek mi?
Sevinsevilin evet bir de bu evliliğin tüm yükünü benim omuzuma atıyorlar neymiş kadın toplarmis. Yuh artık ya
Limonlukek00 değil mi bence de …
Beybibeybi ben senin yerinde olsam ikisini de rezil eder ondan sonrada elindeki kanıtlarla hem boşanma davası hem tazminat davası açardım
Limonlukek00 o kadar kötüyüm ki allahim doğru yola ulaştırsın beni daha fazla acı çekmek istemiyorum
Peki 🤭🤭Bunu bikaç arkadaş daha söyledi bana😀
Beybibeybi kısacası fiziksel temas olmasa bile ihanetin affı yoktur sen kendini kandırırsın yapan bir daha yapar huylu huyundan vazgeçmez
Aldattım 😭
Beybibeybi kızın ağzına tukur kızın babasına kadar söyle ben evliyim benim kocamla ilişkisi oldu diye kötü şeyler olur ikiside ders alır boşanmak zor yaşayan bilir eskisi gibi olmayacak yaşantın değişecek bebeğin var bilemiyorum benim için de çok zor olurdu çevrem ne der herkes konuşur oh diyenler olur belki insanlar kötü o yüzden eşimi affettim Instagram’da yakaladım ben eski sevgilisiyle benimle nişanlıyken konuşmuş ben hamileyken aktif hale getirmiş instagramini o kızla mesajlarını gördüm üstelik kız onu aldatmasina rağmen onun layığı oydu zaten yedi aylık hamileydim şuan bazen ortada bişey yokken ondan çok soğuyorum bazen sinirli oluyorum geç geldiğinde aklıma iyi birşey gelmiyor sürekli onun yalan söylediğini düşünüyorum telefonlarını karıştırıyorum en mutlu anımda bile aklıma geliyor ama boşansaydim sevinen çok olurdu en başta gorumcem bide kizim vardı ne olursa olsun babası babalık yapsın diye ben o yüzden boşanmadım çok üzüldüm okuyunca yaram desildi Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Beybibeybi canım kötü bir durum ki İyice düşün taşın kararını ver eğer barışacaksan da bence süründür seni kaybedecegini bilsin bir ay falan ev alma bence Sürünsün iyice o zaman aklı başına gelir bir daha yaparsam kaybederim korkusu gelir
Beybibeybi ayrıca kızın saçını başını yol bence adamın evli olduğunu bile bile yapıyor
Bikere yapan yine yapar malesef
Yasak_elma hahaha canım profilimdeki benim arkam dönük kar yağıyo ben de yan bakmısım basım kapalı😀
Emelim Eveet tarif edince fark ettim 🤭
Yasak_elma 🤗🤗 kimse anlamıyo söylemeden 😬