Beybibeybi dualarım seninle ya İnan anlamıyorum madem bu kadar değerliydin neden seni hiçe sayarak başkasıyla konuşuyor gittiğin yere gelecekmiş geçsin bu sözler hepsi boş laflar önemli olan sen yokkende sen varmışsın gibi davranması sana layık ve sadık olması hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Beybibeybi Bir de bebegim var kimseye anlatamam mantıklı önerisi olan var mi

Siz neden anlatmak zorundasınız ki sökün ortalığa pisliklerini reziller anlatsın dertlerini .. bi kere yapan hep yapar bi kere affederseniz hep affetmek durumunda kalırsınız şu an neyle savununuyor kendini isteyerek yapmamakla pişmanlıklamı bunu yaparken bu duygulardan yoksunmuydu büyük konuşmak asla istemiyorum dula koca boşamak kolaydır hesabı olmasın da diyeceğim şey asla affetmezdimm asla madem yeterince maddi gücünüzde var aslan gibi bakarsınız evladınızada ona ihtiyacınız yok salın tasmasını kime havlıyosa havlasın ..

Peki babası geldi şimdigenetik bizde o annesini aldattım affetti karım oyle şimdi ne oldu kazanan annen oldu diyor amaç sohbet etmek başka bir şey değil diyor cevabını verdim gönderdim bıktım

Lagosiyawo bakarım cok sukur çocuğunu düşünmeyen babası birden cocukcu kesildi çocuğum benden ayrı buyuyemez travma olmasın falan diyo ne gunler yaşıyorum allahim. Bir de ben karakterimi her şeyimi senin eli e vereceğim artık beni sen yönet demez mi beni tekrar sen büyüt diyo

Peki kesinlikle arkadaşım. Kalbim kırık seven insan yapamazdı böyle bir şeyi. Kendimi toplamam lazım önce fiziken psikolojik olarak sonra yoluma bakacağım. Sabahtan beri bende yoluma giderim dinliyorum ağlayarak başka türlü rahatlayamiyorum

Lagosiyawo boşluktaydim seni sevdiğimi cocugumu sevdiğimi biliyor o kişi sadece sohbet ettikkonuştuk diyor. Savunması bu yani ama bu aşamada asil yalnız olan bendim kalbim çok kırık anlayacağınız bir de birini beğenirsen bana söyle insan gibi ayıralım yollarımızı demiştim. Ben ihanet olursa durmam demiştim uyarmıştım onu. Babası geldi şimdi kafayı yiyor duramıyor diyo. Çocuğunu düşün bitirme diyo babası düşünecekti o işlere kalkismadan önce dedim

Arkadaşlar cümle devrik olursa kusura bakmayın sinirden yazamıyorum

Beybibeybi üzülme diyeceğim ama elinde değil tahmin edebiliyorum her şerde bir hayır vardır insallah her sey güzel olur bu yol senin için belki de daha iyidir

Beybibeybi inanamıyorum yA bizde bir Laf var görgülü kuşlar gödürğünü işler affedersin adamdaki rahatlığa bak ya ş*rfsiz resmen kadın affetti de ne yaşadı kimbilir ne durumda olduğu için affetti ama senin ekonomik özgürlüğün var şükürki böyle bir şeyi sineye çekmek zorunda değilsin babası ne ki Oglu ne olsun derler adama diye yüzüne vurup atsaydın evden

Beybibeybi yardım etcek ne var ki? İlk cümlende herşey açık ALDATMANIN AFFI OLMAZ ekonomik özgürlüğünde varsa boşa gitsin

Beybibeybi Ahh canım benim sen çok güçlü bir kadınsın çoçuğun için güçlü ol ve şarkıda ki gibi yoluna bak hayatta her daim güzellikler vardır unutma umarım tüm güzellikler seninle olur ❤️

Beybibeybi ay saçmalık aldatılmayı aldatmayı basitleştirip daha da iğrenç hale sokmuş birde normal gibi sana aldattım affetti diyor ya eşinize ayrı babasına ayrı sinirlendim ekonomik özgürlüğün var neden bekliyorsun neden bahanelerini yalanlarını dinliyorsun bitirmek istemediğini düşünüyorum ama yapan birdaha birdaha yapıyor canım belki fark etmesen bir gün yatakta da basabilirdin aynı iş yerinde kim bilir neler yaşadılar bunlar aklına geldikçe sürekli kavga edeceksiniz bunlar unutulmuyor unutulmaz da çoçuğunu mutsuz bir evde mi büyütmek istersin mutlu güven dolu bir evde mi ? Boşan demesi her zaman kolaydır biliyorum ki seven insan kördür ve hataları affetmeye de her zaman meyilli yatkındır anlamadan affedersin ama sonrası pişmanlık dolu oluyor ben olsam böyle yaparım diyemiyorum çünkü yaşamadan kimse anlamıyor Allah yardımcın olsun biraz eşini kendinden uzaklaştırıp psikolojik bir destek almanı kararlarınla ona göre hayatına öyle devam etmeni öneririm Allah herşeyi gönlüne göre versin hayat devam ediyor öyle yada böyle onla yada onsuz

Emelim Konuyla çok alakasız biliyorum canım🙈Ama bişey aklıma takıldı.Senin profil resmin ne🙈Baktım baktım bitürlü anlayamadım da🙈

Beybibeybi ben sizin yerinizde olsam ekonomik özgurlügumde var cekincek biseyim yok aksine hakli sebeplerim var o yuzden bosanirdim ve ailemede anlatirdim bilsinler yaptigi pisligi ve sizin de esinizi her gördügunüzde akliniza yaptigi pislikler gelecek ve icinizin sogumasi icin zaman gerekecek ve esiniz yaninizdayken bu pek mümkun olmayacak

Beybibeybi bu klişeleri geçsin dediğin gibi yalnız olabilecek pozisyondaki biziz doğum yapan hormonları psikolojik fizyolojik değişime uğrayan biziz ama onlar mı boşlukta ? Sen değerlisin bunu unutma kimsenin senin onurunu zedelemesine müsaade etme 😘

Lagosiyawo o kadar jyisin ki çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar hepiniz çok degerliyiz değersiz hissettiğimiz yerde durmamaliyiz… haklısınız dola koydum olmadı boşa koydum dolmadı yapamadım olmaz güvenemem bu saatten sonra ayrılmak ayıp değil günah değil utanılacak bir şey yapmadım ben. Alnım ak. Ayıbı olanlar düşünsün

Beybibeybi oof of inanılır gibi değil ya neden bu kadar aptal bu erkekler😔benim eşimin babası da kaynanayı kaç kez aldatmış biri ve en sonunda da aldattığı kadına gitti kaynanayı boşadı hatta sanırım diğer kadından da çocuğu varmış eşim de umarım bir gün beni aldatmaz.Çünkü genelde babası bunu yapanlar kendileri de yapıyor.