Beybibeybi güçlü ol canım çok zor bir durum eğer boşanacaksan psikiyatrik destek aldığını bile kullanabilir sakin kal ve haddini bildir ona en iyi ceza sensiz kalmak ne demek boşlukta kalmak sarılmak tensel temas yok diyorsun ama bundan hiç bir zaman emin olamayacaksın belki de ilerde olacaktı eğer sen görmeseydin bunu da bilemeyeceksin inan anlamıyorum bu erkekleri. Barışmayı düşünüyorsan eğer bir daha düşün çünkü çok zor olacak aklından atamayacaksın hep zihninde soru işareti kalacak ve şüphe duyacaksın güvenemeyeceksin çok zor bir sürüm rabbim yardımcın olsun şüphe kurt gibidir insanın aklına bir kere girince çıkmaz sürekli en ufak şeyde şüphe duyacaksın ve bu zamanla seni daha da yıpratacak ona da baskı yapacaksın haliyle eski düzeniniz kalmayacak inan eskisi gibi olmuyor hiç bir şey ama iyi düşün son kararı verecek olan sensin ekonomik özgürlüğün olmasına çok çok sevindim neleri sineye çekmek zorunda kalıyor kadınlarımız ama sen buna katlanmak zorunda değilsin bazen bazı şeylerde okuyorum çocuğum için katlanıyorum diyorlar ama o çocuk mutsuz bir ortamda yetişiyor çok daha kötü bir durum boşanmayı düşünüyorsan eğer asla çevreye bakma suçlu olan sen değilsin senin alnın ak toplum baskısını önemseme sen kendin ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun önemli olan o hakkında her sey güzel olsun 💜
ALDATILDIM....
Anonimhatun ne kadar haklı bir yorum hep kadınlar bebekleri çocukları düşünüyoruz oysaki babalar da düşünmeli yaparken niye düşünmüyor da bebekleri daha sonra öne sürüyorlar hiç anlamıyorum sadece kendilerini kurtarma çabası bebeği düşünmek değil aslında 😔
Beybibeybi kaç yaşındasınız hem eşiniz hem siz ? Küçük yaşta mı evlendiniz ? Çocuğunuz kaç tane ve kaç aylık ? Eşinizin yanında çalışan kadın evli mi ve kaç yaşında ? Neden öyle birini çalışan olarak aldınız ? Gün içinde eşinizle çalışan çok sık haberleşiyor muydu ?
Beybibeybi aynı işyerinde çalışıp da tensel temas olmaması bana imkansız gibi geliyor canım üzülme ama😢😢
yinehamile35 ben 27 yaşındayım eşim 28 yaşında 2 sene önce evlendik 1 tane bebeğimiz var. Gün içinde haberlestiklerini hiç görmedim sadece o kız değil 4 5 tane daha kiz var dukkanimizda. Eşimi uyardım ama onlara karşı dikkat et diye dinlemedi beni sonuç bildiğiniz gibi….
Manuka10en inanın aklım durdu hiçbir şey düşünemiyorum kuvvetle muhtemel ayrılacağım…
Peki guzel sozlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun. Insallah bir an önce geçsin bu dönem katlanamıyorum belirsizliğe ayrılacağım büyük ihtimalle eşim bende gelirim nereye gidersen diyor bitmeyecekmiş
Beybibeybi bende affedemezdim galiba ben en ufak şeyde bile bitirebilecek biriyim maalesef ki.
Beybibeybi dualarım seninle ya İnan anlamıyorum madem bu kadar değerliydin neden seni hiçe sayarak başkasıyla konuşuyor gittiğin yere gelecekmiş geçsin bu sözler hepsi boş laflar önemli olan sen yokkende sen varmışsın gibi davranması sana layık ve sadık olması hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Beybibeybi kocanız şerefsiz. Bosanmiyorsan fazlasını yaşarsın. Çok ta farklı öneri ümidine kapılma.
Beybibeybi Bir de bebegim var kimseye anlatamam mantıklı önerisi olan var mi
Siz neden anlatmak zorundasınız ki sökün ortalığa pisliklerini reziller anlatsın dertlerini .. bi kere yapan hep yapar bi kere affederseniz hep affetmek durumunda kalırsınız şu an neyle savununuyor kendini isteyerek yapmamakla pişmanlıklamı bunu yaparken bu duygulardan yoksunmuydu büyük konuşmak asla istemiyorum dula koca boşamak kolaydır hesabı olmasın da diyeceğim şey asla affetmezdimm asla madem yeterince maddi gücünüzde var aslan gibi bakarsınız evladınızada ona ihtiyacınız yok salın tasmasını kime havlıyosa havlasın ..
Peki babası geldi şimdigenetik bizde o annesini aldattım affetti karım oyle şimdi ne oldu kazanan annen oldu diyor amaç sohbet etmek başka bir şey değil diyor cevabını verdim gönderdim bıktım
Lagosiyawo bakarım cok sukur çocuğunu düşünmeyen babası birden cocukcu kesildi çocuğum benden ayrı buyuyemez travma olmasın falan diyo ne gunler yaşıyorum allahim. Bir de ben karakterimi her şeyimi senin eli e vereceğim artık beni sen yönet demez mi beni tekrar sen büyüt diyo
Peki kesinlikle arkadaşım. Kalbim kırık seven insan yapamazdı böyle bir şeyi. Kendimi toplamam lazım önce fiziken psikolojik olarak sonra yoluma bakacağım. Sabahtan beri bende yoluma giderim dinliyorum ağlayarak başka türlü rahatlayamiyorum
Lagosiyawo boşluktaydim seni sevdiğimi cocugumu sevdiğimi biliyor o kişi sadece sohbet ettikkonuştuk diyor. Savunması bu yani ama bu aşamada asil yalnız olan bendim kalbim çok kırık anlayacağınız bir de birini beğenirsen bana söyle insan gibi ayıralım yollarımızı demiştim. Ben ihanet olursa durmam demiştim uyarmıştım onu. Babası geldi şimdi kafayı yiyor duramıyor diyo. Çocuğunu düşün bitirme diyo babası düşünecekti o işlere kalkismadan önce dedim
Arkadaşlar cümle devrik olursa kusura bakmayın sinirden yazamıyorum
- Düzenlendi
Beybibeybi üzülme diyeceğim ama elinde değil tahmin edebiliyorum her şerde bir hayır vardır insallah her sey güzel olur bu yol senin için belki de daha iyidir
Beybibeybi inanamıyorum yA bizde bir Laf var görgülü kuşlar gödürğünü işler affedersin adamdaki rahatlığa bak ya ş*rfsiz resmen kadın affetti de ne yaşadı kimbilir ne durumda olduğu için affetti ama senin ekonomik özgürlüğün var şükürki böyle bir şeyi sineye çekmek zorunda değilsin babası ne ki Oglu ne olsun derler adama diye yüzüne vurup atsaydın evden
Beybibeybi yardım etcek ne var ki? İlk cümlende herşey açık ALDATMANIN AFFI OLMAZ ekonomik özgürlüğünde varsa boşa gitsin
Beybibeybi Ahh canım benim sen çok güçlü bir kadınsın çoçuğun için güçlü ol ve şarkıda ki gibi yoluna bak hayatta her daim güzellikler vardır unutma umarım tüm güzellikler seninle olur ❤️