Beybibeybi güçlü ol canım çok zor bir durum eğer boşanacaksan psikiyatrik destek aldığını bile kullanabilir sakin kal ve haddini bildir ona en iyi ceza sensiz kalmak ne demek boşlukta kalmak sarılmak tensel temas yok diyorsun ama bundan hiç bir zaman emin olamayacaksın belki de ilerde olacaktı eğer sen görmeseydin bunu da bilemeyeceksin inan anlamıyorum bu erkekleri. Barışmayı düşünüyorsan eğer bir daha düşün çünkü çok zor olacak aklından atamayacaksın hep zihninde soru işareti kalacak ve şüphe duyacaksın güvenemeyeceksin çok zor bir sürüm rabbim yardımcın olsun şüphe kurt gibidir insanın aklına bir kere girince çıkmaz sürekli en ufak şeyde şüphe duyacaksın ve bu zamanla seni daha da yıpratacak ona da baskı yapacaksın haliyle eski düzeniniz kalmayacak inan eskisi gibi olmuyor hiç bir şey ama iyi düşün son kararı verecek olan sensin ekonomik özgürlüğün olmasına çok çok sevindim neleri sineye çekmek zorunda kalıyor kadınlarımız ama sen buna katlanmak zorunda değilsin bazen bazı şeylerde okuyorum çocuğum için katlanıyorum diyorlar ama o çocuk mutsuz bir ortamda yetişiyor çok daha kötü bir durum boşanmayı düşünüyorsan eğer asla çevreye bakma suçlu olan sen değilsin senin alnın ak toplum baskısını önemseme sen kendin ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun önemli olan o hakkında her sey güzel olsun 💜