Sabaha karşı uyuduk zaten. Saat 11 de telefonun sesine uyandık. Kayınvalidemle kayinpederin bize gelesi tutmuş hemde çat kapı 🥴 Ev daganik yerler çerez kabukları. Uykudan zor uyandim zaten. Sinirlendim ya kapıya gelince ariyolar birde.. Yılın ilk günü sabahın köründe birinin evine gilidir mi Allah aşkına 🙄
Yılın ilk gününe bak 🙄
Sonradangurme yılın ilk sinir kirizi..
Sonradangurme sabahın körü dediğiniz öğlen 11😂😂saka bı yana o saatte ev dağınık olur temizlik yapılmamıştır bende hiç sevmem öyle şeyleri. Bı yere gideceksen öğleden sonra gidilir😍
Redkids inşallah tüm yılım böyle geçmez 🤦
Kirpapatyasii sabaha karşı uyuduk diye öyle yazdım 😂 1 saat önceden arayıp haber verseler uyanır toplardim evi yine
Sonradangurme aayyy hiç sevmem aniden gelen misafiri, ya dün yılbaşı gecesiydi aga içmişsinizdir takılmışsınızdır ne bu acele sabahın köründe rüya da sizi mi gördüler😂
- Düzenlendi
Sonradangurme ayy bi an düşününce ben de sinir oldum😖
Ask_hosmus hiç sorma ya ev geceden kalma zaten. Sinirimden dedim bikac gecelik falan serpistireyim etrafa 😅
Cicis sinir oldugumla kaldım ben de
Sonradangurme Yılın ilk kaynana sorunsalına şahit olduk desene 😃🙈 Şaka bir yana çok sinir bozucu, en sevmediğim şey çat kapııı, çünkü çocuktan yorulduğum için sabaha bırakıyorum çoğu işimiii 🙄
Bu kadar zor olmamalı ya gelmeden önce aramak 🤦🏻♀️
Sonradangurme eşimi de sabah 8 de arayıp süt sağma pompası istedi akrabaları 😅🙄
Sonradangurme yani bu yılın ilk günü değil hiçbir günü yapılmayacak bir şey hiç sevmem çat kapı gelinmesini🙄
Birmelekannesii ya normal de ayda yılda bi gelirler bize onu da bula bula yılbaşı sabahını buldular. Dediğin gibi ben de işlerimi sabah bırakıyorum genelde
Syma anlam veremiyorum bende 🤷
Redrouge insanlar çok düşüncesiz ya hic bana göre değil bu tarz şeyler 🤷
Mirinda evet çok haklısınız. İlk defa böyle bişey yaptılar. Müsait olmayabilirdik dusuncesizlik
Sonradangurme eee ne yaptınız, evi dağınık görünce ne dedi 😂
Ask_hosmus hiç bişey demedi valla yedik içtik gittiler 😅