• Muhabbet
  • İlişkide komik ya da cilveli taraf kim?🔥

Ben başlıyorum kızlar.
Ben galiba ikisiyim. Çok fazla espiri yapıp aklımdan ne kadar hödük olduğumu geçirince direkt kocama sırnaşırım yani birinden sonra biri illa gelir😂 kocam da sanırım ikisi. Biz nedense birbirimize çok benziyoruz garip bir şekilde 😂. Dış görünüşümüz de benzer bazen bizi kardeş sandıkları da oluyordu😂 Ay canım kocam nasıl özledim. Bu arada adam gelene kadar bunu her postta dile getirecem sanırım. 🤣

Evltlrm Düşünsene adama kendini çok seksi hissettiğin bi anda yakınlaşıyorsun o sırada bi espiri patlatıyor.

Ben de ağzına bi tane patlatırdım valla 😂😂

Evltlrm Öyle zamanlarda o bana espiri yapınca ben de ona komik bişey söylüyorum. Ondan sonra gülmekten kendimize gelmiyoruz😂😂

Evltlrm Kız ne güzel birşey yaaa birbirini tamamlayan birbirine uyum sağlayan çiftlere bayılıyorum evlilik içinde kırgınlıklar bazı şeyleri gerçekten çok soğutuyor

Capkinkedi her ikisi de benim. 😁 eşim biraz ağır başlı. Arada bi komiklik yapar ama ben hic gülmem 😂

Capkinkedi ya bizde Arada tartışıyoruz birbirimizi kırıyoruz ama şu var ki ikimizde hiç kinci değiliz 5 dakka sonra hiçbirşey olmamış gibi sanki birbirimizi kırmamış gibi davranıyoruz

Popy_ kız ne anlatayım her kadının bu konuda kendine göre tarzı var 🤣

Capkinkedi cilve benlik değil ya , ben sanırım hödük ve komik olan tarafim diğer durumu eşim karşılıyor bu şekilde tamamlaniyoruz sağolsun 🍀🥳🥳