Kirpapatyasii Capkinkedi hiç cilveli olamıyorum anca adama laf carpiyorum. Tutamıyorum kendimi napim😂😂biliyorum insanın doğasında olması gerekir ama nolur üç beş tüyo verin en azından numaradan ara sıra cilve yapim😂
Capkinkedi Kirpapatyasii Di mi ben de öyleyim aslında salatalık gördüm mü bazen aaaa kardeşin gelmiş falan diyorum. Tabi sonra sırnaşıp gönlünü alıyorum. Ama elimde değil napiiim🤣🤣
Popy_ Capkinkedi haklısın da mesela ben kendimi cilveli olarak bilirdim taki eşime sorup bilmem yanıtını alana kadar
Capkinkedi Popy_ Daha fazlasını bekliyor belli ki🤭 Kocam bir süredir yanımda olamadığı için örnek veremiyorum😂 ama mesela ben bir anda gelip dikkatini çekmeye çalışırdım ama hoşlandığı şeyleri yaparak
Popy_ Capkinkedi şunu yap bunu yap dediği de olmadı hiç burdan okuduğum kadarıyla hepsine ben bunu zaten yapıyorum dedim kafam karıştı aman çokta önemli değil ya gene farklılık olsun diye bişeyler yapıyorum
papatya_ Capkinkedi asla cilveli olamam eşimde tam bir okuzdur😄ben komik ve guleryuzlu biriyimdir, eşimde bazen komiktir ama asla gülmez ikimizde çok tuhafiz, etrafında tanıdığım herkes beni sever ama eşimde hiç komik olmadığı için eşimi sinirli bilirler