Capkinkedi Evltlrm Düşünsene adama kendini çok seksi hissettiğin bi anda yakınlaşıyorsun o sırada bi espiri patlatıyor. Ben de ağzına bi tane patlatırdım valla 😂😂
Capkinkedi Evltlrm Öyle zamanlarda o bana espiri yapınca ben de ona komik bişey söylüyorum. Ondan sonra gülmekten kendimize gelmiyoruz😂😂
Capkinkedi Evltlrm Kız ne güzel birşey yaaa birbirini tamamlayan birbirine uyum sağlayan çiftlere bayılıyorum evlilik içinde kırgınlıklar bazı şeyleri gerçekten çok soğutuyor
Evltlrm Capkinkedi ya bizde Arada tartışıyoruz birbirimizi kırıyoruz ama şu var ki ikimizde hiç kinci değiliz 5 dakka sonra hiçbirşey olmamış gibi sanki birbirimizi kırmamış gibi davranıyoruz
Sedaa Capkinkedi her ikisi de benim. 😁 eşim biraz ağır başlı. Arada bi komiklik yapar ama ben hic gülmem 😂
Popy_ Capkinkedi haklısın da mesela ben kendimi cilveli olarak bilirdim taki eşime sorup bilmem yanıtını alana kadar
Polyannacilik Capkinkedi cilve benlik değil ya , ben sanırım hödük ve komik olan tarafim diğer durumu eşim karşılıyor bu şekilde tamamlaniyoruz sağolsun 🍀🥳🥳
Capkinkedi Polyannacilik 😅kabul edelim kocalarımıza ne kadar odun desek te her kadının içinde biraz odunluk var😂