• Muhabbet
  • Eşiniz sizi aldatı pişman olup özur diledi affedermiydiniz??

Lalala inan ki bende çok affettim ama bana hiç bir zaman itiraf etmedi hep bahane uydurdu bende inanmış gibi yaptım 😞ama duygusal aldatma değil hep cinsel aldatma

aldatmadi aldatmazda niyemi? cunki esimin annesi aldatma yuzunden bosandi esim annesinde kalicakdi ama babasi onu kacirdi baska ulkeye annesi kendine gelemedi ve canina kiydi esimin 13yasinda hemde o yuzden hic bir zaman beni aldatmaz kendiside soyluyor

Miar buyuk konusmuyorum olani diyorum hangi insan o travmadan sonra aldatirki annesini aldatma ici topraga veren bir insan esimdende eminim sukurler olsun gozu disarda kadina kiza bakan insan digil kendi isinde gucunde biri kari kiz pewinden kacmaga vakit bulamiyor

mehriban yanlış anlamayın kötü niyetle söylemedim bende eşim için öyle konuşurdum çok çok büyük sonu hüsran oldu😞 demek istediğim içten içe kendinize söyleyin ama etrafa büyük konuşmayın asla demeyin allah neyi büyük konuşursan başına getiriyormuş rabbim kimseye o acıyı vermesin öyle bir derin acı ki tarifi yok

Miar anliyorum affetmezdim oyle birsey olsaydi ama goruyorum aldatmaz nasil sevdiyini bir ben biliyorum ben onu annesinin adini kizima koydum hep soyluyo ellerini operek iyiki sen baskasi olsaydi bunu yapmazdi soyler (annesi rusdu adi Alevtinaydi) kizima ismini veridyimde herkes karsi cikdi babasi hayla kizima neden o ismi verdim diye sevmiyor kucucuk cocukla kotu kotu davraniyo esim goruyor ve hep bana yakin yediyi icdigi hep benimle

Esmerim kuzum o erkeklerin lügatında var olan bir şey benim herifte öyle yapmam ama bakarım diye itirafda ediyor😡

Affedemezdim sanirim ona pislik gibi davranirdim cok kindarimdir oyle evlilik yurumez zaten🤷‍♀️

Lalala Yarabbim Bin Şükür Beni Hiç aldatmadı 🙏ki etrafımdakiler söyler Sen onu aldatma o seni hayatta aldtmaz diye Bnde başka Karı- kız hiç ilgisini çekmez ama Aldatırsa büyük konuşmayayım ama Afedemem , Afedilmemeli Bilmiyorum Boşanırım😣

Miar banada itiraf etmedi yalan inkar etti

• Miar bunu yanıtladı.

Ben de büyük konuşmak istemiyorum ama affetmem boşanırım kendı hayatımı sürdürürüm.

Başıma gelmeden bilemem ama asla yapmaz da diyemem. Genelde en çok aldatanlar asla yapmaz denilen kişilermiş 🤷🏼‍♀️

Lalala nasıl öğrendin ve nasıl aldatma duygusal öı cinsel mi

Allah göstermesin, böyle birsey hiç yaşamadim ama yaşanmış olsaydim onu asla affetmezdim...

Miar teşefondan yazışmış onları gördum cinsel veya duygusal hiç bir şey yok

• Miar bunu yanıtladı.

Ya bende buyuk konusmuyorum diye baslamak istiyorum cumlelerime 😁 yani 1 kere aldatan erkek zaten bunu sureklilik.haline getirir onemli olan o nefsini oraya yormamak aldatmak tek cinsellik degildir gozleeiyle bile kendini tatmin edip sizi aldatabilir esimin oyle bakislarini gorsem bile agzina ediyoeum kavga cikiyo cunku niye buna bile sessiz kalsam aman bakiyo ediyo ne yapiyim desem sonra zamanla.isler farkli yollara gidicek en iyisi basta agirligi koymak ✋