Kızlar merhaba ben yrniyin aslnda takip ediyrdm arada da yazdm ama hiç derdimi anltmdm ben birine aşık oldm öncelri masumca çok güzel di evpenip boşanms bir coxugu var sonradan öğrendim ayrı ama kesin boşanmas o dan eminm ben tek sorunum aşırı saplantı oldu bebde. Ne yapsa kafa takip agly saatlerce yemedm icmedn kesildm iyi olduğu zamnda kötü olduğu zamnda bişey takılıyor hep ben nasıl cikarm bunun içinden bana yardm edin

Aslnda 2 yikdr ayriyim yeni bosandm

Gezgin11 anlamadım çok karışık yazmışsın bacım adam evli seninle görüşmek istiyor fakat bosanmiyorda hem evdeki bulgurdan olmayayim hemde disardakileri boşlamayım hesabı oda güzelmiş , adam evliymis neyini düşünüyorsun ??? Daha ne kadar kullandircaksin ????

Evli değil canım bosanma asamadnda ayrı yasiyr sadece çocuğunu alıp gezdirip bırakıyor beni seviyor bunu biliyrm bende seviyrm önceleri amn ne söylerse söylesin takmayp günlük hayata deavm ediyordm ama bende aşırı saplnyi oluştu. Bunu nasıl asarm o konuda sizden yardm istiyorum

Gezgin11 Hiçbir şey anlamadım. 😐 Adam evli mi? Kim iyi olduğu kötü olduğu zamanda neye takılıyor? Hepsi karışmış. Ama ruh halin böyle karmaşa içindeyse, sana böyle hissettiriyorsa o kişiden sana hayır gelmez. Uzak durman gerekir.

Bu sevgi değil bendeki saplnti oldu gibi geliyor ne kopabiliyrum ne yannda yapabiliyorum😓😓😓

Ben önceden kimseye böyle olmdm ne gurur kaldı bende ne kişilik kendimden nefret ediyorum resmen

Gezgin11 Sizin çocuğunuz var mı ? Kaç yaşındasınız? Görüştüğün kişi kaç yaşında ? Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bence gittiğin yol, yol değil. Kendinize çeki düzen verip, o kişiyle muhattap olmamanız gerekiyor. Onlar boşanacaksa bile sizin yüzünüzden olmasın. Psikiyatriye gidin konuşun. Eminim ki size yardımcı olacaktır

Gezgin11 Duygularına engel olmayı öğrenmelisin bence. Her yerden engelleyeceksin. Kafanı başka şeylerle meşgul edeceksin. Gerekirse bulunduğun şehirden uzaklaş bir süre. Hiçbir şey yapamıyorsan uzman yardımı alabilirsin.

Yuva yikmiyorum canın zatn görüşmüyorlar annesiyel yasiyr 5 yıldır öyle olsa zatn asla yaklsmm bile