Merve_kck nafaka konusunda ve mal davası y7znden bosanamayorlar yoksa bitmiş herde beraber gören mahke kağıdı herşey i var bende

Gezgin11 ikinizde henüz kanunen boşanmadan duygusal bir şeyler yaşamışsınız doğru mu anladım?

Marbled bırakmıyor ki oda tam bu defa bitti diyorum yine allk bullk ediyor beni kendimi aşıp tam koparıyorm galiba yan yarfimi almalıyım

Bu saplantı öyle birşey ki allh düsmanima vermesin büyük konustm belkide bende bundan oldu ysksa kendine güvenn çalışan biryiydm

Var bir oğlum bar10 yaşında

Gezgin11 Valla şu boşanma aşaması kısmından nefret ediyorum. Bunu sanada yapabilirdi öyle düşün daha seninle boşanma aşamasındayken başkasıylada çoktan görüşüyo olabilirdi sen demezmiydin ozaman önce boşansaydın diye. Ben olsam tamam abi boşan aşaman falan kalmasın öyle gel yanıma çok seviyorsan derdim. Net yani. Aşaması beşemesi yok bu işin..

Gezgin11 evli degil bosanma aşamasında ne bosanma aşaması için evli olması lazım evliki bosanıcak bence senin kafan cok karısık hem asla bosanmaz diyosun hem ayrılar bosanıcak diyosun ilişkiye yorum yapmama gerek yok ikiniz için de söyleyebileceğim cok sey var ama bence bosa kürek cekicem o yüzden yazmicam once sen iyice düşünmelisin ve ilişkini degil sadece kendini de ..

Çok teşekkür ederim hepinize kesin karar verdim biticek bugn biu iş hepiniz haklsnz

Gezgin11 okuyamadım resmen gerçekten nasıl başardınız böyle yazabilmeyi ? Hiç bişey anlamadım hiç

Canim sen kafanda bitirmeden buradakiler ne derse desin sen bildiğini yapacaksın sen kendinden emin bi şekilde bitti diyip heryerden engelleyeceksin evini biliyordur kesin annene yada başka bi yere git yada taşın ki onu görme inşallah karşına seni seven doğru düzgün biri çıkar