Yardm edin
Gezgin11 çocuğu kaç yaşında küçük mü
Bu sevgi değil bendeki saplnti oldu gibi geliyor ne kopabiliyrum ne yannda yapabiliyorum😓😓😓
incilikaftan 11 yaşında
Ben önceden kimseye böyle olmdm ne gurur kaldı bende ne kişilik kendimden nefret ediyorum resmen
Gezgin11 Sizin çocuğunuz var mı ? Kaç yaşındasınız? Görüştüğün kişi kaç yaşında ? Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bence gittiğin yol, yol değil. Kendinize çeki düzen verip, o kişiyle muhattap olmamanız gerekiyor. Onlar boşanacaksa bile sizin yüzünüzden olmasın. Psikiyatriye gidin konuşun. Eminim ki size yardımcı olacaktır
Yuva yikmiyorum canın zatn görüşmüyorlar annesiyel yasiyr 5 yıldır öyle olsa zatn asla yaklsmm bile
Bu saplantı öyle birşey ki allh düsmanima vermesin büyük konustm belkide bende bundan oldu ysksa kendine güvenn çalışan biryiydm
Var bir oğlum bar10 yaşında
Gezgin11 Valla şu boşanma aşaması kısmından nefret ediyorum. Bunu sanada yapabilirdi öyle düşün daha seninle boşanma aşamasındayken başkasıylada çoktan görüşüyo olabilirdi sen demezmiydin ozaman önce boşansaydın diye. Ben olsam tamam abi boşan aşaman falan kalmasın öyle gel yanıma çok seviyorsan derdim. Net yani. Aşaması beşemesi yok bu işin..
Gezgin11 evli degil bosanma aşamasında ne bosanma aşaması için evli olması lazım evliki bosanıcak bence senin kafan cok karısık hem asla bosanmaz diyosun hem ayrılar bosanıcak diyosun ilişkiye yorum yapmama gerek yok ikiniz için de söyleyebileceğim cok sey var ama bence bosa kürek cekicem o yüzden yazmicam once sen iyice düşünmelisin ve ilişkini degil sadece kendini de ..