Cikolatalipankekk Merhaba arkadaşlar acaba aranizda polis eşi olanlar var mı.. nasıl oluyor eşinizin mesleğinden memnun musunuz??? Her anlamda olumlu olumsuz yönleri neler.. yani kısacası tavsiye eder misiniz.. fikir verirseniz çok sevinirim yaa biraz kafamız karışık da☺☺☺
Pullubiber Cikolatalipankekk sevdiğin insan olunca işinden memnun olup olma biraz saçma geliyor. Önemli olan eşten memnun olma bence. Zaten aranız iyiyse bütün zorluklar kolay geçiyor
_yahsicazibee Cikolatalipankekk 3 senedir evliyim dünyalar tatlısı bi oğlum bana yoldaş babası olmayınca
Naz_sahaann Cikolatalipankekk polis eşiyim ilk defa gurbete çıktım 5 aylık evliyim çok güzel bi işi var zorluğu var tabiki ama sevdiğin olunca gözün görmüyor biseyi isleri yoğun olabiliyor gece işe gidebiliyor bi anda göreve gidebiliyor ama onun haricinde bi zorluk yok sadece bu şeyleri göz önüne alabiliyorsan adım atmalisin
Cikolatalipankekk Pullubiber yaa çok şükür eşten yana memnunum☺☺ polislik düşünüyor da ondan acaba nasil olur diye danismak istedim
Bulutz 3 yıldır evliyiz gayet memnunum işleri de eskisi gibi sıklaştırıp bunaltmıyorlar borcun yoksa da maaş gayet iyi yeni evli olan bir çifte göre bal kaymak😂
Cikolatalipankekk Bulutz oh ne güzel Allah bozmasın 😊🌺 tayin durumları nasıl oluyor ben istanbuldan ayrilmak istemiyorum mümkün müdür acaba dersiniz
sosyolog1kadin Cikolatalipankekk İstanbul da aşırı yoğun oluyorlar ama. Her türlü doğu görevi yapmak zorundasınız ama İstanbulda çok uzun süre 10 15 yıl kalan var gitmek istemediği sürece göndermiyorlar neredeyse 😂
Guliz Çalıştığı birime göre zorluğu değişir. Ama insan katlanıyor b şekilde sevdğin adam sonuçta. Tayin durumu her ilin farklı süreleri olur ona göre değişir öerneğin sivas 7 yıl Tunceli 3 yıl gibi
Guliz Bazı birimler sabah 8 akşam 5 çalışır,çevik kuvvet genelde il dışı göreve gider sık sık.özel harekat zor oluyor uzun süre gidiyorlar,asayiş vs çok zor değil çalışma şartları
Cikolatalipankekk Guliz ay çok teşekkür ederim🥰 cok güzel açıklamışsınız ben en çok istanbul da kalmasına takılıyorum istanbul dışına gitmek istemiyorum.. bir de lojman imkanı oluyor mu bilginiz varsa
sudemsu Cikolatalipankekk lojman imkanı da var ayrıca ama sicile göre sıralanır eski memurlar talep ettiyse eski memurlara verirler etmediyse duruma göre yeniye doğru sıra gelir
sudemsu Hem bir bayan olarak polisim hemde eşim polis o yüzden zorluklarıyla birlikte güzel olan yanları da var. Mesela şuan nöbetteydik ikimizde ve gerçekten nöbetler yıpratıcı geceleri evinde olmak gerçekten ayrıcalık tayin işine gelince İstanbul genelde kimse çalışmak istemediği için orda fazla durdururlar ama İstanbul’da da ek görev hiç bitmez ve polisin ek mesaisi yok en çok çalışan meslek grubu polislerdir uzaktan güzel görünüyor kutsal bir meslek onurlu bir meslek ama sevmeyen yapamaz çalışma saati olarak insanı yıpratır bayan olmama rağmen normal memurlar gibi 8 saat çalışmıyoruz 12 saat çalışıyoruz günde en az onun dışında çalıştığın gün de seni göreve çağırabilirler dış illere bile görevlendirme sık sık olmasa da yapılıyor çalışma saatlerini göze alabiliyorsanız severek yapacaksa ben mesleğimi sevdiğim için polislik güzel bir meslek bayağı açıklayıcı oldum sanırım