Benimki kesinlikle SexLife.
Tabiki kocamın yakışıklı olmaması, yalan söylemesi, başka kadınlara bakması dışında doğru. 1 hafta önce tam 1 dkda boşaldı ve ben malak gibi kaldım. Yılbaşı gecesi dogy yaptık boşaldı çıktı yatakta kıvrandım azdım azdım diye. Dün sabah ben uyuyorum gelmiş arkadan sürtüyo dedim kendime gelim bende boşalıcam tabi yalan oldu gitti hiç yapmadık bile. Sabah zarf attım ve yedi dedim banyoda masturbasyon mu yaptın hayır dedi burnumu hınkırdım odur dedi böyle diyince iyice şüphelendim yemin et dedim sabah seni rahatsız etmek istemedim iki sıvazladım geldi zaten dedi ulan dedim beni boşaltmıyorsun rahatlatmıyorsun kendi işini kendin mi görüyorsun dedim birde geçen dedim ki benim boşalmama fırsat vermiyorsun ben galiba kendimi parmaklıycam dedim şakasına ama bu sefer cidden söyledim böyle sex mi olur dedim ya beni hiç düşünmüyorsun dedim bu saatten sonra ben kendi işimi kendim görürüm dedim çok sinirliyim yaa bazen yanımdan geçerken avuç atarım hadi derim ne zaman yapcaz derim tık yok sikini işemek dışında kullanmıyor yaa napim dağa taşa mı sürtim yaa fikirlerinizi rica ediyorum.
Peki sizin hayatınız hangi dizi film.