Hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle beraber ailelere çevreye filan haber verirken hep biz hamileyiz diyodu diyodum sevinçtendir filan 😂 sonra hamileligim boyunca benden daha çok aserdi hepde olur olmadık şeyler aserirdi😂 doğum yaptım nasıl doğurduk ama çatır çutur diyo😂 birlikte lohusa olduk aynı evin içinde kocamla bildiğiniz elti gibiydim ne yaparsam aynısını yapiyodu geçen de sütüm az sanki dedim ona kaynanama gidince oturmuş bu aralar sütümüz az süt yapacak şeyler hazirlayiver diyo utanıyorum ya o şaka diyo ama sizin de eşleriniz böyle mi
Sizin de eşleriniz böyle mi😂🤔
Lohusayken bı tanıdığım lohusa şerbeti yapmış inanın benden daha çok içti 😂 sut hoşafı yaptım süt yapar diye bide ayriyetten ona yaptım çünkü oda içecekmis 😂
Lagerthaaa Hayır değil komiğime gitti ya 😂😂 ama nazlanmak konusunda hafif hasta gibi olsun bebek gibi şefkat ister. Kendisi de bana öyle davrandığı için şefkatimi esirgemiyorum😂😂😂🥲🥲
Lagerthaaa Ben kıskanırdım valla😂
Lagerthaaa aa yok tabiki aksine eşim kendi sorumluluğunu bilir hassasiyetime saygı gösterir seninki komik olmuş 🤣🤣 bari arada ver altını değişsin meme falan versin yazık o duygulardan mahrum kalmasın 😅😅
- Düzenlendi
Lagerthaaa ya böyle kocalardan nerede satıyorlar fiyatı kaç acaba Adresini bize diyin de biz de gidip alalım vallahi şanslısın böyle kocam olsun 25000 borcum olsun🤣🤣🤣🤣
Eşim gözümün önüne geldi bian böyle davransaydı akşama kadar gülerdim herhalde Çok iyii 😂
Lagerthaaa ayy cokk tatlı ya niye utaniyorsunuz ki🙈😍😍bende hamileyken eşim biz hamileyiz derdi yengeleriyle abileriyle sakalaşirken . Benim çok hoşuma giderdi ama bizimki birtek böyle derrsi bu saydıklarıniz olmadı onda
Lagerthaaa keşke böyle olsa çok komik 😂😂şey gibi hani bazı anneler diyo ya biz 1. Sınıfa başladık, biz 6 yaşındayız, gibi olmuş 🤭😂😂(yanlış anlaşılma olmasın annelere laf yok)
Akrep lohusayken aynı salonda karşılıklı kanepelerde yattık bı an acaba gerçekten kocam mi doğum yaptı diye düşünmedim değil 😂 ozamanlar tuhaf geliyordu ama şimdi gülesim geliyo
Lagosiyawo çok ilgilidir bana olsun çocuğuma olsun ama severken bile annem diye seviyo çıldırıyorum,😂
Lagerthaaa Valla kötü bir durum değil bence 😂 sonuçta sizi engellemiyor sadece sizinle beraber oda yapıyor 😂 eğlenceli ahahaha
Cicis yanlızken komikte heryerde böyle konusuyo bacım o kadar dürtüyorum sus diye e napim süt az degilmi diyo 😂
Sedefyrs1101 ya görseniz dağ gibi de adam hiç böyle biseye dönüşeceği aklımın ucuna gelmezdi 😂 bekliyorum ne zaman baba olduğunu anlayacak diye
Lagerthaaa Bırak öylesi daha iyi eğlensin adam😂 Belki yüzün gülsün diye yapıyordur benim eşim yapsa gülerdim ama mutlu da olurdum😅
Kirpapatyasii bazen hoşuma gidiyo ama heryerde diyo hastaneye kontrole giderdik önden hemen o girerdi odaya doktor bile gülerdi o haline bunlar güzel şeyler ama herkesin içinde sütümüz az demesi 🥲
Ask_hosmus olabilir canım eltim diye sesleniyorum artık didismek hoşuna gidiyo heralde anlamadım😂
Akrep siz böyle komik eğlenceli filan diyince benim de bı hoşuma gitmeye başladı 😂
Lagerthaaa hahahahah doğruya doğru valla 🌸🌸 negatif ortam yaratmasında varsın böyle olsun😂🌿
Sedefyrs1101 azalirmi dedim ama yok 6 aylık olacaz hala böyle alıştım artık zamanla bende biz diye bahsederim heralde herşeyden 😂