Kirpapatyasii Lagerthaaa ayy cokk tatlı ya niye utaniyorsunuz ki🙈😍😍bende hamileyken eşim biz hamileyiz derdi yengeleriyle abileriyle sakalaşirken . Benim çok hoşuma giderdi ama bizimki birtek böyle derrsi bu saydıklarıniz olmadı onda
Lagerthaaa Kirpapatyasii bazen hoşuma gidiyo ama heryerde diyo hastaneye kontrole giderdik önden hemen o girerdi odaya doktor bile gülerdi o haline bunlar güzel şeyler ama herkesin içinde sütümüz az demesi 🥲
Ask_hosmus Lagerthaaa keşke böyle olsa çok komik 😂😂şey gibi hani bazı anneler diyo ya biz 1. Sınıfa başladık, biz 6 yaşındayız, gibi olmuş 🤭😂😂(yanlış anlaşılma olmasın annelere laf yok)
Lagerthaaa Ask_hosmus olabilir canım eltim diye sesleniyorum artık didismek hoşuna gidiyo heralde anlamadım😂
Lagerthaaa Akrep lohusayken aynı salonda karşılıklı kanepelerde yattık bı an acaba gerçekten kocam mi doğum yaptı diye düşünmedim değil 😂 ozamanlar tuhaf geliyordu ama şimdi gülesim geliyo
Akrep Lagerthaaa Valla kötü bir durum değil bence 😂 sonuçta sizi engellemiyor sadece sizinle beraber oda yapıyor 😂 eğlenceli ahahaha
Lagerthaaa Lagosiyawo çok ilgilidir bana olsun çocuğuma olsun ama severken bile annem diye seviyo çıldırıyorum,😂
Lagosiyawo Lagerthaaa yok artık kız bu adam çığırından çıkmış tut şunu ve sars kendine gel sen babasın babaaa 🤣🤣
Lagerthaaa Cicis yanlızken komikte heryerde böyle konusuyo bacım o kadar dürtüyorum sus diye e napim süt az degilmi diyo 😂
Lagerthaaa Sedefyrs1101 ya görseniz dağ gibi de adam hiç böyle biseye dönüşeceği aklımın ucuna gelmezdi 😂 bekliyorum ne zaman baba olduğunu anlayacak diye
Sedefyrs1101 Lagerthaaa Bırak öylesi daha iyi eğlensin adam😂 Belki yüzün gülsün diye yapıyordur benim eşim yapsa gülerdim ama mutlu da olurdum😅
Lagerthaaa Sedefyrs1101 azalirmi dedim ama yok 6 aylık olacaz hala böyle alıştım artık zamanla bende biz diye bahsederim heralde herşeyden 😂
Ariel Lagerthaaa yaa çok güldüm gerçekten çok şirin 😂😂💙 ben şuram ağrıyo buram ağrıyo dediğim an onunda ağrır ama hizmet eder yine de oyy oyy belim falan diyerek yapar iyileştiğimde o da iyileşir😂😂(genelde belim tutulur)
Hatunn_7 Lagerthaaa Değil öyle olsa ben de yerin dibine girerdim birde kalabalık bir aileyiz 😂😂😂😂ama doğumdan sonra sen bir tane doğurdun ya ben 12 tane doğurdum demişti 😁