Bu hapi kullanan varmi koruyuculugu nasil ne gibi yan etki yaptı fikir verir misiniz kizlar
Spiralim vardi kaymis cikarttim simdi hap kullanacagim korkuyorim hamile kalırsam diye
Dogum kontrol hapı kullananlar (yazz)
Ben kullanıyorum 4 aydır. Hiçbir yan etkisini görmedim. Hiç ara vermeden devam etmek gerekiyor. Beyaz haplara başlayınca adetim geliyor.
Loveislove 6 ay kullndim.hic bir yan etksiini görmedim
Patateskizartmasi7 1.5 sene kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine reglim düzenli ve az ağrılıydı.
arman benim de aynı şekilde düzenli ve az ağrılı. Önceden ölüyormuşum resmen ağrıdan
Loveislove 2 sene kullandım, pcos tedavisi için. Bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım. Hiçbir yan etki görmedim. Aksine adetimi düzenledi, kilo vermeme yardım etti (bence), hiçbir sorun yaşamadım 2 sene boyunca
Milassmon merhaba hangi marka kullandınız acaba bendede pcos varda kilo aldırır diye korkuyorum
Eliffduruu “yazz” kullandım canım, kullanımı da kolaydı arkası gün gün ayrılmıştı çok memnun kaldım
Milassmon bı bakayım çok teşekkür ederim ❤️
Loveislove 1 sene kullandım memnun kaldım. öncelikle adet ağrılarım için başlamıştım çok yardımı oldu neredeyse hiç ağrım olmadı bırakınca da eskisi gibi ağrım olmadı tabi çok hafif ağrı oluyor.
- Düzenlendi
Patateskizartmasi7 doktor un mu yazması gerekiyor bunu eczaneden direkt alamıyor muyuz benim de agrilarim oluyor
tatlicadiii hayır canım doktorun yazmasına gerek yok eczaneden direk alabiliyorsun. Bu tür ilaçlar(ertesi gün hapı, doğum kontrol hapı) reçetesiz alınabiliyor.
- Düzenlendi
Milassmon hap kullanirken ek korunma yapiyormuydunuz iyi korudu mu bide mesela ustte gunler vardi ben pazartesi basladim o etiketi asagiya yapistirdim ok yonunde hergun ayni saatte aliyorsun hic ara vermeden bittiginde hemen yeni kutuya basliyorsun degilmi insallaj dogru kullaniyorumdur
Ariel emziriyormuydunuz ben emziriyorum ama doktor sorun degil dedi hapi okudugumda emzirenler icemez diyor napsam bilemedim oglum 16 aylik peki neden biraktiniz
Loveislove başka hiçbir korunma yapmadık, hatta hiç dikkat etmedik ilişkide. Evet hiç ara vermeden kullanılıyor. O etiketleri başlangıç gününe göre yapıştiriyosun sonra devam ediyosun, beyaz hapa gelince zaten 3-5 gün içinde regl oluyosun.
Milassmon tesekkurler sen emzirirken mi icmistin
Loveislove yok canım ben ilk kez hamileyim 🥰🥰 ama doktora sorabilirsn bunu ben de merak ettim içiliyor mı
Loveislove kesinlikle emzirirken içmeyin.. Benim Dr um carezette dışında başka bir hap kullanamayacağımı söylemişti önce onu kullanıyordum ara kanama çok yapmıştı emzirmeyi 2 yaşından sonra bıraktırdım ve yazz hapa geçtim böylelikle. Şimdi oğlum 3 buçuk yaşında 2.çocuğu düşündüğümüz için bıraktım. Çok rahattı hap kullanırken😁
- Düzenlendi
Ariel birsey olmaz dedi doktor sutu azaltir dedi sadece hapi okudugumda emsirenler icemez diyor cezarette bendede cok ara kanama yapmisti o yuzden bırakmıştım
Loveislove başka bir kadın doğum Dr una da danışın isterseniz asla kullanılmaz diye biliyorum sütü azalttığı için değil zararlı diye biliyorum