Eşimin ctesi günü iş yemeği vardı. Beni de götür dedim ama götürmedi ki daha önce götürmüştü. İş yemeği sonrası bir cluba gittiler. Orda kendi firmasından ama istanbuldan gelen bi kızla çok yakın dans etti. Mekanın hikayelerinde gördüm. Girip hepsini izledim. Baya böyle ağız ağıza kızın elleri kocamın omuzlarında göğsünde. Çok yakınlar. Ben hepsinin fotosunu aldım. Eşime msj attım dans ettiğin kim diye. Tabi inkar. Sonra ertesi gün fotoları attım ona. Sonra tavrı değişti. Özür diledi. Eşimin bu arada şirket ortağı ve bana konumumdan dolayı yavşayanlar olacak dedi. Suçluyum sınır koymam lazımdı yapamadım dedi. Özür diledi. Hediyeler aldı filan ama benim içim soğumuyor. Fotolara baktıkça sinirlerim bozuluyor. Sizce nasıl davranmalıyım??
Bu aldatma mı??
RiverandSun bu erkekler nasıl geniş olabiliyor anlamıyor um bilmiyor musn eşin görecek a…edecek ben olsam bende sinirlenirim empati kurmayı bilmiyor.
Canimkizim çok rahatlar evet. Eğer bir daha böyle bir şey yaşanırsa seninle konuşmam bile boşanma dilekçesi gelir önüne o zaman anlarsın dedim. Ama çok gerginim mutsuzum günlerdir. Neden diyorum ya? Harika bi cinsel hayatımız var, mutlu bi yuvamız var. Hiç bir eksiğimiz yok neden yani
RiverandSun bu aldatma mi diye soruyorsun bide adam fırsatini bulunca yapışmış kıza bu ne rahatlk ya ay sok oluyorum
Bu aldatmanın ta kendisi kadın yavsiyabilir ama buna müsade edip dans etmek garip
Polyannacilik evet biliyorum aldatma olduğunu. Hatta yanındaki herkesi tanıyorum ve herkes beni tanıyor. O kız hariç. O işe yeni girmiş. Ama anlık yakınlaşma uzaklaşma. Genelde kız eşime doğru yöneliyor o pislikte karşılık veriyor ama çekiyor sonra kendini. Ya bilmiyorum o kadar boktan bi durumun içindeyim ki. 2 tane evladımız var ne yapsam ne etsem bilmiyorum
Büyük konuşmuyorum ama benim kocam bir kadınla bu kadar yakin bi şekilde clup de dans edecek kadın benim kocama dokunacak 20 tane çocuğum da olsa kapının önüne koyardım. Bu ne rahatlık!
Okurken bile sinirlerim bozuldu
RiverandSun araya cocuklar girince işler değişiyor malesef boşanmak öyle kolay değil ama kolay affetme mutlaka o soguklu uzunca bi süre belli et eşine
RiverandSun ay okuyunca bile sinir oldum özrü kabahatinden büyük sınır koymak zorunda konumu ne olursa olsun o yol vermedikçe karşı taraf niye bu kadar rahat davransın ki belli ki onun da canına minnet içinde varsa her şekilde bir yolunu bulur yapar zaten ama sana nacizane tavsiyem bir daha asla böyle bir yere yanliz katılmama şartını koydurman madem şirket ortağı karar verme lüksüne sahip o zaman çalışan değil ki kişi sayısına uysun 😡 biraz da burnundan getir ki bir daha yapmayı denerse sonrasında onu neyin beklediğini iyice anlamış olsun nefret ediyorum böyle bencil erkeklerden evde gül gibi karısı varken gidip dışarıda el iyisi olan modeller
RiverandSun kadın sırnaştıysa, erkek de ben evliyim diye düşünmeli yüz vermemeli Bu ne rahatlık ya … başka kadınla nasıl yakından dans ede bilir ya inanılası gibi değil
RiverandSun geçmiş olsun boynuzlandiniz. Allah kurtarsın.
RiverandSun böyle adamla ömür geçmez boşa hayatım bunu. Lütfen çocuklarımız için diyipte devam etmeyin mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez asıl evladını düşünüyorsan boşan.
- Düzenlendi
RiverandSun gaza getirmek istemem ama kapıya koyardım madem eşinin söz hükmü var bu ne lavbalilik acaba yemekler yenildikten sonra dağılabilirler ekstra kulube gitmelerinin amacıda buymuş zaten.Siz aynısını yapsanız neler olurdu acaba ? Birde sence kız eşinle öyle dans ettikten sonra daha birbirlerine hiçbirşey olmamış gibi arkadaşça çalışmaya devam ederler mi..
RiverandSun kendğmi senin yerine koydum şuan inanılmaz yükseldim ! Ben yıllarca “çocuklarım var boşanamam” diyen bir kadının evladıyım sonuç ne mi hala bombok psikolojilerimiz annem ben kardeşim. Ben hala bilinçaltımdan dolayı evliliğimde annemle babamın izlerini taşıyıp istemsiz o psikolojiye giriyorum kardeşim mutsuz umutsuz bir adam annem hala çekiyor hala neler yaşatıyor benim torun sahibi babam . Bu çok büyük bişey belki senin için şuan. Ufaktır ama bunu affedersen nasıl olsa affettim diye yarın daha büyüğü gelecek önüne hiç şaşmaz bu. Ve evet her erkek %99 aynıdır. Kısasa kısas çok severim çünkü insanların çoğu yaşamadan anlamazlar ya onu yaşatırım mutlaka ama konuusna göre kendi öz saygım devreye girer yaşa o deveyi güdememişsem giderim. Yani çocuklar var bilmem ne deyipte kimse kendini mutsuz bir evliliğe hapsetmeain çocuğa çok büyük zarar bu size de öyle. Kalbinizden geçeni yapın
RiverandSun aldatma tabii ki bu nasıl soru. Boşama sebebi benim için
RiverandSun tabiki aldatma işi için de her önüne gelen kadına göz göze diz dize olacak değiller yA bu konuda gevşeme sakın sen görmemiş olsaydın daha fazlasında var demek olacaktı o yüzden tavrını koy
RiverandSun tam bir şerefsiz kocanız elin kadınıyla dans edicek sonra çiçek bunlar çok normal serefsiz
İstediği kadar özür dilesin hediyeler alsın. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim için boşanma sebebi. Bi de iş arkadaşı clubtan çıkıp iş yerine gidince kocana sırnaşmayacak mı? Daha dün ağız ağıza dans ediyoduk diye aynı gevşeklikle devam edecek. İş yerinin hikayeleri olmadığına göre ruhun bile duymayacak. Zor bi durum Allah korusun
RiverandSun Ya bazen okuduklarıma inanamıyorum bu nasıl rahatlık. Ben boşanırdım net gözüm döner böyle bir olay karşısında