RiverandSun Bunu bir kadın yapmış olsaydı ne olacaktı herkes biliyor ama özetliyim
“Bak bak bak elin herifiyle nasılsa fingirdeşiyor namussuz orr..spuuuğğğ tühh aboooovvv birde barlarda pavyonlarda içkili mekanlarda edepsiz evli birde iki çocuk anası ahlaksız ”🥴
Sonuç yine erkek yaptı ve nefsine uydu bir hata yapmış oldu bunun için yıvanı yıkman guzum gönlünü alır nede olsa bi şekilde erkektir bu götü başı oynar başlıklı 🤦 diyeee uzaaar gideeer bu hikayede yanan sinir sistemim oldu hadi baaaayh 😤
Bu aldatma mı??
Başka işte çalışsın sizinde kafanız rahat etsin. Eğer evliliğini devam ettirmek isterse kabul eder teklifinizi. Hadi orada hasbelkader gördünüz peki ya işyerinde? Ki zaten aralarında bir çekim olmuş bunun önüne aynı yerde çalışmalarına göz yumarak çanak tutmuş olursunuz. Hoş kocanizin mayası bozuk. O kadın olmazsa başka biri. Allah yardımcın olsun, umarım bir anlık gaflettir devamı olmaz.
Tüm suç eşinde iş yemeğine gidebilir ardından pavyona da gitse karşısındaki bayanla lağbali olmanın anlamı yok. Eğlen çık git kardeşim evine
mamacita aynı şehirde değiller. Sürekli gördüğü biri değil. Ayrıca işten çıkarıcam dedi. Belgesini de göstericem sana dedi ama benim yüreğim soğumuyor ki
RiverandSun bana yavşayanlar olabilir diyerek önünü açmış sanki gayette güzel engel olabilirdi
RiverandSun çok zor bir durum güven tamamen bitti . Nasıl eskisi gibi davranabilirsin ki. Senin yerinde olsam eve almam sürünsün aklı başına gelsin
RiverandSun ay kız yok evden de kovma ya o sürtüğe giderseee
RiverandSun kadın yoklukta erkek varlıkta kendini gösterir. Bu kadar zor mu dik durup evli insan gibi takılmak? Sinek küçüktür lakin mide bulandırır.
- Düzenlendi
RiverandSun başkasıyla dans etmek mi diyecek söz bulamıyorum ben olsam iki dakika o adamın yanında durmazdım bana göre bu bir aldatmadır seni de götürmediğine göre bunu bilerek gitmiştir kadın da da suç var evli adama ne yapışıyorsun
- Düzenlendi
1dost valla öyle kadın erkek ayrımı yapılıyor hep affeden taraf kadınlar oluyor benim şöyle bir huyum var bana kim ne yaptıysa aynısını yaparım ilk evlendiğim zaman samimi yakın kız arkadaşım vardı çok güvenirdim bir gün luna parka gittik üçümüz etek diye bir oyuncak var binelim dedik bir baktım kocam oturdu arkadaşımda ben korkarım dedi yanına oturdu kocamın ben de sinirlendim gittim oyuncağı çalıştıran adamla sohbet ettim çekip gidesim vardı gidemedim öylece bırakıp zaten orda ne olduğunu anladım mesafe koydum görüşmüyorum şimdi hiç arkadaşım yok etrafımdakilere güvenmiyorum son sonu zaten o da evli çocuklu bir adamla evlendi
RiverandSun off çok zor bir durum benimde asla içim soğmaz heralde ağzıyla kuş tutsa yaramamaz o görüntüler insanın sürekli gözünün önüne gelir😒 ben onu süründürürdüm açıkçası hayatı zehir ederim her günü bok gibi geçer insanı bıktırırdım. Ben şimdi size boşanın fln diyemem öyle bir hakkım yok kimisi boşar bu durumda kimisi bir süre sonra unutur. Ama aldatma mı diye sorarsanız bana göre aldatmadır hiç bir allahın kulu eşime dokunamaz benim eşimde başkasına asla dokunamaz öyle bir dünya yok
RiverandSun Kendimi sizin yerinize koydum ve çok üzüldüm migdem bulandı . Alalen herkesin içinde yakınlaşma nasıl bir genişlik . Size bişey diyemiyorum iki evladınız var ama onun gözünü korkutun . Sizde biraz serbes davranın ona kiizdiginizi dibine kadar hissettirin . Ya siz dans edebilirmisiniz eşinizin ortağıyla falan bişey dermi esiniz sizde buna benzer bişey yapsanız . Ya bende mi var bu inatlik bilmiyorum ben oyl yaparım . Bir kere eşim eve gece geç geldi . Uyardım anlamadı sonraki gün inat ettim o saatte dışarı çıktım sabaha kadar beri aradı hiç açmadım telefonda en yakın arkadaşımla konuşuyordum hiç kesmedim birde hamileydim . Evdende hiç haber vermeden çıktım bu balkonda sigara içiyordu . O telaşlamdikca içimin yağları eridi oh canıma değsin . Ne yaptın derseniz bir tür mahallede gezdim sonra evin bahçesinde saklandım . Baktım çıktı beni arıyor kaç saat beni aradı oh olsun . Onada nerde oldugumu söylemedim . Sinir oluyorum şuan ne demek dans ya
Normalleşmeye çalışıyorum olmuyor içim almıyor. Boşansam boşanamıyorum yani evet ben boşanırım diyenler çok ama öyle zor bir karar ki… bi süre ayrı yaşamayı teklif edicem sanırım onu gördükçe sinirim zıplıyor. Aklımda hep görüntüler. Fotoğraflara bakıp bakıp sinirleniyorum
RiverandSun Ay ben olsam ağzına sıçar evden kovardım ya heeyyy noluyo evli barklı adamsın kendine gel.
RiverandSun Gerçekten bunu soruyor musun bir de buraya kuzum … ne işi ya bu iş falan değil yani iş iştir clyba gidip el ele omuz omuza dip dibe dans etmek nedir böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bariz aldatma tabii ki . Lütfen hanımlar bu kadar geniş olmayalım gözlerimizi açalım böyle iş için bilmem ne oyunlarına gelmeyelim bu kadar da değil yani …
RiverandSun bide soruyor musun illa cinsel birliktelik aldatma olmuyor
RiverandSun benim için boşanma sebebi bu kendimi yerinize koydum etmediğim küfür kalmadı aşırı sinirlendim içim soğumaz benim
Koala341 benimde soğumuyor… soğuyacağa da benzemiyor. Ama bebeğim daha 8,5 aylık. Büyük 7 yaşında. Ben çalışmıyorum. Birikimim var evet ama maddiyattan önce 2 kız çocuğu??? Nasıl olur bilmiyorum ama konuştuk az önce. Bi süre ayrı kalalım dedim. Sürekli sarılıp sarılıp yapma etme diyor. Affet bu bana ders oldu bir daha böyle bir şey olursa o zaman affetme beni diyor. Bi şans ver sadece diyor. Kafam allak bullak kızlar. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Tamam desem aklımdan çıkmayacak, yok bitsin desem o nasıl olacak inanın hiç bilmiyorum
RiverandSun aynısını sen yapsaydın, o evde otururken kulüpte bir adamla öpüşme mesafesinde dans etseydin? Kan çıkardı kan ! Ahlaksız adam… affedeceksen de süründürmeden affetme