Dini obsesyon olan varmı aranızda?
Okb olan varmı
Sekerportakali ben tembel olmasam olabilirdim 😄
Aspirin Tembellik ne alaka😊
Aspirin Dusunmeye bile useniyormusunuz yokss
Sekerportakali bende vardi bir ara
Sekerportakali ilacalr tedavi attlattim ama arada yoklar def ederim kendilerini
Dilekce Bende birçok ilaç kullandım ama gitmiyor 12 yildir. Umarım hiç gelmezler tekrar size
Sekerportakali cok zor biliyorum benim acikcasi cocuktan sonra gecti gelen dusuncelerin ustunde durmadim zamanla azaldi ve bitti ben de 10 yil savastim doktor degistirip durdum bazen hamilelikte ilac kulanmadim tavan yapti en kotu ne olabilirki dedim akil hastaliklari hastanesine yatarim cocugumdan ayri kalirim dedim o biraz baba motive Verdi sal yoksa ayri kalacaksin diye oglum 3 yasinda ve gayet iyim ins sizinde iyilesir cocugunuz var mi calisiyormusunuz
Dilekce çok sevindim adiniza benimde oğlum var ucyasicak mayısta nasipse .çalışmıyorum malesef kpss claisiyordum ama onuda yapamıyorum .salmak çok istiyorum ama olmuyot
Sekerportakali evet kesinlikle öyleyim beni huzur etmeye basladığı anda bırkaıyorum. Ama bazı zamanlar yılda bir kaç defa olur uyumamam sabaha kadar düşünür aksama kadar düşünürüm aynı aeyi yasadımı unuturum ne yerim be içerim ne etraf olup bitene odaklanabilşrim. Aa eşim psikolog gibi sağ olsn
Aspirin çok zor bir durum ya bende dusunmemeyi basarabilsem