Kizlar birsey sorucam. Yastık kılıfimda sarı sarı lekeler var. Ter lekesi değil bunu biliyorum. Ama ne lekesi olduğu hakkında fikrim yok sizinde başınıza geldi mi diye soruyorum. Kimileri diyor şeytan işimis. Kimisi diyor gönderme büyüsü vallaha anlamadım ve aklım karıştı sizin başınıza böyle birsey geldi mi

Bsrkaya yani yattiginizda da var mıydı sabah kalktiniz öyle mi gordunuz nasıl fark ettiniz öncelikle bunu söylerseniz bir tahminde bulunabiliriz inşaAllah

Bsrkaya ayy kafamdaki sorulardan biri de buydu Allah razı olsun senden 😂 5 ay önce hepsini çamaşır suyuna batırdım bugün kılıf değiştirirken gördüm sarı sarı sidik lekesi gibi, kafamızdan işemediğimize göre ne bu leke aydınlatın bizi😂

Bsrkaya aaa degişik sarı lekesi bizim yastıklarda da vardı salya degil ter degil bende anlamadım halbu ki 2 hafta da bi yıkıyorum ilk defa gördüm yıkadım neler neler koydum makinaya bembeyaz oldu 😁

Ask_hosmus Niye olmasın ki? Aşırı terleyenlerde leke oluyor. Benim eşim ve ailesi aşırı terliyor, ondan biliyorum.

Bsrkaya eğer yastığın yünse onun lekesidir

Bsrkaya kız tövbest nerden geliyor aklınıza böyle seyler lütfen daha basit düsünelim olabilir yani bir cok nedenden ne bilim seytan işemesi ne o kadar yerden gidem de bunların yastıgına mı işiyem demiş ilk defa duydum

Rouge ahahah güldür beni😂😂😂 bizde genelde sandık lekesi derler sandıkta duran şeyler leke olunca şeytan işemiş derler 🤷‍♀️😂😂

Ask_hosmus hahaha ama belli yani beklemiş bekleyen sey öyle sararıyor havasız yerde .nerden bulmuşlar da seytan tuvalet bulamamıs gitmiş yastıga işemiş .allahım 😂bazen basit mantıklı düşünmek gerek ya .seytanın onun yastıgıyla alıp veremedigi ne bilmiyorum

Akrep 😂😂aklım almıyor yastıgın sararmasından büyü seytan.. bu yaratıcılıgımızı baska seylerde kullansak bizden neler cıkar yemin ederim 😂😂😂

Rouge Şeytan işiyormu acaba 😂😂 ateş işiyordur işiyorsa. Hayır tamam şeytanın çişinin sarı olması yüzde kaç ihtimal 😂😂 ay ben çıkamıyorum içinden ahahahahhaha

Rouge ahahhaha aynen😂😂 şeytan: ay tuvalete gitmeye üşendim şuraya işeyiverim🤭😂😂😂 tövbe yaa ay şuan çok korktum acayip hemde 😶