Kizlar birsey sorucam. Yastık kılıfimda sarı sarı lekeler var. Ter lekesi değil bunu biliyorum. Ama ne lekesi olduğu hakkında fikrim yok sizinde başınıza geldi mi diye soruyorum. Kimileri diyor şeytan işimis. Kimisi diyor gönderme büyüsü vallaha anlamadım ve aklım karıştı sizin başınıza böyle birsey geldi mi
Şeytan işemesi mi please
Bsrkaya ayy kafamdaki sorulardan biri de buydu Allah razı olsun senden 😂 5 ay önce hepsini çamaşır suyuna batırdım bugün kılıf değiştirirken gördüm sarı sarı sidik lekesi gibi, kafamızdan işemediğimize göre ne bu leke aydınlatın bizi😂
Ask_hosmus ter olabilir mi
Asikiz öyle termi akar insanın kafasından 🤷♀️😂
Ask_hosmus Niye olmasın ki? Aşırı terleyenlerde leke oluyor. Benim eşim ve ailesi aşırı terliyor, ondan biliyorum.
- Düzenlendi
Marbled ama biz o kadar terlemeyiz ondan biliyorum
Rouge ahahah güldür beni😂😂😂 bizde genelde sandık lekesi derler sandıkta duran şeyler leke olunca şeytan işemiş derler 🤷♀️😂😂
Ask_hosmus hahaha ama belli yani beklemiş bekleyen sey öyle sararıyor havasız yerde .nerden bulmuşlar da seytan tuvalet bulamamıs gitmiş yastıga işemiş .allahım 😂bazen basit mantıklı düşünmek gerek ya .seytanın onun yastıgıyla alıp veremedigi ne bilmiyorum
Rouge ahahhaha aynen😂😂 şeytan: ay tuvalete gitmeye üşendim şuraya işeyiverim🤭😂😂😂 tövbe yaa ay şuan çok korktum acayip hemde 😶