Akrep ahahhaha ha 😂 çok güldüm gene 😂😂😂 uyyy düşünsene ateş işediğini ne kadar havalı 😂😂

Ask_hosmus krize girdim😂😂sabah yastıgımıza işiyomuş 😂😂korkma onda imkanlar geniş elbet işiyicek yer bulur inancımız seyimiz tam sükür bisey olmaz

Rouge ayy o değil konumuz şeytanın sidiği resmen hesap yapıyoruz 😂😂😂nasıl işer nereye işer diye😶

Ask_hosmus yok ya istemezdim😂 eşim benim tuveletimi pamuk şeker sanıyor hahahahsh yakıştırmıyor öyle şeyler 😂😂

Akrep allah korusun sen meleksin bisey olmaz🌸

Ask_hosmus 😂😂😂 allah korusun dışımdan besmele çektim şuan

Rouge 🥺🥺🥺 kalbim pamuk gibi oldu🌸💞

Ask_hosmus sorma😂genelde ceyizlere yastıklara ve uzun tırnak içlerine diye söylüyor teyzelerimiz ninelerimiz😂

Akrep ahahah 😂😂 o daha iyi pamuk şeker ahaha güzelmiş 😂😂 büyük tuvaletini ne sanıyor götkuşağı mı, 🤭🤭🤭😂😂😂😂ay sakın yanlış anlama beni espri olsun diye yazdım 😘😘😘

Ask_hosmus hayır ya biz aramızda konuşuyoruz böyle. Sen kesin pamuk şekeri yapıyorsundur senden anca o çıkar diyor ahahhsjdjdjf 😂😂

Rouge evet annemle geçen dolap düzlüyoruz bu niye böyle sararmış dedim annemde şeytan işemiş dedi elimdekini fırlattım 🤷‍♀️at çöpe dedim gerek yok 😂😂

Ask_hosmus büyük tuvaletimi yapmadığımı düşünüyordur 😂😂😂😂😂

Akrep ayy yaa ne kadar romantik😂😂deseydin bi tutam istermisin diye 😂😂