Akrep yaa o zaman hamileydim oğlumun alerjisinin olduğunu öğrenmeden önce, alıcaktım böyle kar beyazıydı rengi herkes bebek doğucak ne gerek var çocuğu hasta edersiniz dediler eşim hatta tamm demişti milletin dediklerini duydu hayır dedi sonra zaten alerjiyi öğrendik 🤷♀️
Şeytan işemesi mi please
Akrep amin canımm inşallah, ben de şeyden korkuyorum şimdi uzunlar ve görünüyolar, kısa olursa insanın genzine daha kolay kaçar diyenler oldu. Gözle görmek de zorlaşcak ya o yüzden kararsızım ya amann hepsi yavrularım hepsi iyi olsun bi yolunu bulcaz artıkkk 🧡🧡
Ask_hosmus bizimde öyleydi 😂😂 ama eşim tam bir kedi aşığı benden çok o hevesliydi.. ben diyordum hatta önce bi bebek doğsun sonra bakarız alerjisi falan olur kediyi naparız sonra diye. Ama dinlemedi gittik aldık😂
Milassmon senin söylediğin daha mantıklı aslında, gördüğün an müdahale edebilirsin daha kolay olur. Ben tüy toplayıcıyla falan sürekli beşiği temizliyordum, kedim inadına yanına yanına yatıyordu bebeğin 🤦🏻♀️😂 ne kadar dikkat etsende onlar kavuşmanın bi yolunu buluyorlar, ikiside bebeğim💛 şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık elhamdulillah gör bak çok kolay ve güzel olacak🥰
Bsrkaya o annemin çeyizlerinde de vardı sandıkta saklardı şeytan işemiş derdi hep çıkmıyor o lekeler maalesef bacım 😂
Akrep inşallah canım aminnn… tek korkum bizimkiler insanın ağzına yüzüne oturuyo 😂😂🤪 gidip de bebeğe otururlarsa hep kontrol etmem gerekicek eşekleri 😂😂😂
Bsrkaya kız bildiğin ter lekesidir o gece terliyosun nasıl farkedeceksin
Akrep biri tekir biri bombai ikisi de sokaktan gelme ama çok fenalar aynısı bizim bombai olanda var biri kıçını kaldırsın hemen orda biter sıcak diye herhalde 😂😂
Ask_hosmus Ay çok yaşa emi hiç gülesim yoktu güldürdün beni😂Gece uyurken yastıkları bacağınızın arasına koyuyorsunuzdur ozaman🤪🤪
Yasak_elma yok artık 😂😂😂
Akrep ohh valla ne güzel keşke bana da hediye olarak alsa gelse eşim😂
Bsrkaya şeytan taşlama duydum da işeme duymadım 😀
Ask_hosmus benim eşimin basi çok terler o sebeple dedm