Milassmon Akrep inşallah canım aminnn… tek korkum bizimkiler insanın ağzına yüzüne oturuyo 😂😂🤪 gidip de bebeğe otururlarsa hep kontrol etmem gerekicek eşekleri 😂😂😂
Akrep Milassmon cinsi ne tekir mi? Benimki de öyle ya 😂😂 bide ben koltuktan kalkıyorum diyelim direkt gelir yerimi kapar itelerim falan asla kalkmaz😂😂 üstüne oturuyormuş gibi yaparım yine istifini bozmaz aşırı umursamaz
Milassmon Akrep biri tekir biri bombai ikisi de sokaktan gelme ama çok fenalar aynısı bizim bombai olanda var biri kıçını kaldırsın hemen orda biter sıcak diye herhalde 😂😂
Ginger Bsrkaya benim esim ve en küçük oğlum çok terlek yastıkları hep sarı leke olur devamlı değiştiririm ondan ter lekesi
Yasak_elma Ask_hosmus Ay çok yaşa emi hiç gülesim yoktu güldürdün beni😂Gece uyurken yastıkları bacağınızın arasına koyuyorsunuzdur ozaman🤪🤪
Mirinda Bsrkaya ya bu şeytan işi gücü bırakıp niye gelip yastığa işesin durduk yere allah aşkına😂 az az bile terleseniz bir hafta sonra öyle sarılık olur yani öyle şeyler düşünmeyin bence