TombulHatun Bende bilmiyorum diyormuş ahhaahhs
Erkekler ne tür hitap şeklinden hoşlanır?
TombulHatun 🥵en zor durum ailelerimizin yanıı
Akrep dur bi kimliğe bakayım neymiş 😂😂
JartiyerliKedi babamn yannda seslenemiyprm hala bende eşim de aşıcam yavaş yavaş 😂
Zeynoke genelde canım, hayatım, bebeğim derim. Bazen kimin kocası bu benim kocammmm 🎶🎶 şarkısını söyleyerek üzerine atlarım 😂😂 bunlar cok hoşuna gidiyor benimkinin. Kocişim dedigimde cok sinir olur 😂 bazen gıcıklığına kocişim derim ters ters bakar 😂 4 senelik evliyiz. Daha hic ismiyle seslenmedim. Annemlerin yada başkasinin yaninda felan hep hayatım canım derim 😊
Zeynoke Ben askim diyorum😂O da ozgecanim diyor🤣
Akrep bide benim eşim çok utanıyor ailesinden 😂
Ask_hosmus Benim kayınvalide kayınpeder yanımızda bitanem bebeğim falan konuşuyorlar😂😂 kayınpederim annemin yanaklarını sıkıp iltifat falan ediyor hatta. Utanmak mümkün olmuyor böyle olunca🤦🏻♀️😂
Zeynoke millet neler dıyormus :)) aslanım kaplanım 😂😂 seksı erkeyımmmm😂
Zeynoke Büyüklerimizin yanında ismiyle sesleniyorum ama çok tuhaf geliyor ozaman ismini telaffuz edemiyorum resmen hiç alışık olmadığımdan 😃 Oda aynı şekilde ismimi söyleyince bi tuhaf olur 😃 biz hep karıcım kocacımlı konuşuruz bebeğim der, Birşey isticeksemm Canımm Koçişkosumm olur 🤣sinirliyken Kocaaa olur 🤣 Sevgilim dememi seviyor ama en çok kocacım dememi galiba ☺️