• Muhabbet
  • Erkekler ne tür hitap şeklinden hoşlanır?

Zeynoke genelde canım, hayatım, bebeğim derim. Bazen kimin kocası bu benim kocammmm 🎶🎶 şarkısını söyleyerek üzerine atlarım 😂😂 bunlar cok hoşuna gidiyor benimkinin. Kocişim dedigimde cok sinir olur 😂 bazen gıcıklığına kocişim derim ters ters bakar 😂 4 senelik evliyiz. Daha hic ismiyle seslenmedim. Annemlerin yada başkasinin yaninda felan hep hayatım canım derim 😊

Akrep aynen bizde öyle, eşim kendi arkadaşlarinin yaninda bana seda hanım der ama aile ortaminda gülüm der hep 😄 yeni evliyken ben bi keresinde annemin yaninda onu ismiyle çağırdım, kızdı, o kim dedi, sensin dedim. Yok öyle biri dedi, canım hayatım dururken niye ismimi söylüyon dedi 😂😂🤷🏻‍♀️

Sedaa Herkes böyleymiş ya hoşuma gitti anormalim sanıyordum 😂😂

Akrep bende yeni evliyken canim aşkım demeye utaniyordum. Sonra baktım yaşlı nene dedeler bile birbirine hayatım diyor 😂😂 dedim biz niye utaniyoruz, evliyiz zaten 😂

Sedaa türlü lakaplar icat ediyoruz bizde her geçen gün 😂😂😂 iş romantizmden çıkıyor bazen

Ask_hosmus Benim kayınvalide kayınpeder yanımızda bitanem bebeğim falan konuşuyorlar😂😂 kayınpederim annemin yanaklarını sıkıp iltifat falan ediyor hatta. Utanmak mümkün olmuyor böyle olunca🤦🏻‍♀️😂

Akrep bazen ben eşime sinirli ya da tripli oldugum zamanlar çocuklarla ilgili birsey konuşmam gerekse babası diyorum 😂 babası baksana bi diyorum. Eşim hic küsmez, sinirlense kızsa bile gülüm hayatım der, ama ben öyle degilim ya, sinirlenince hayatım diyesim gelmiyor. Babası diyorum 😂

Sedaa Allah muhabbetinizi/muhabbetimizi daim etsin 🥰🌸💛

Akrep amin canım inşallah ☺ bütün evliler birbirine hayatım canım desin 😂😁🌸💕

Zeynoke Büyüklerimizin yanında ismiyle sesleniyorum ama çok tuhaf geliyor ozaman ismini telaffuz edemiyorum resmen hiç alışık olmadığımdan 😃 Oda aynı şekilde ismimi söyleyince bi tuhaf olur 😃 biz hep karıcım kocacımlı konuşuruz bebeğim der, Birşey isticeksemm Canımm Koçişkosumm olur 🤣sinirliyken Kocaaa olur 🤣 Sevgilim dememi seviyor ama en çok kocacım dememi galiba ☺️