Ayse hamilesiniz gözünüz aydın 🙂 ilk mi kahverengi leke yerleşme oluyor

• Ayse bunu yanıtladı.

Ayse Gebesin beybi 🤩 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🙏🏼🌸

Ayse hayırlısı inşallah rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin. Tüp bebek mi

• Ayse bunu yanıtladı.
    • Ayse bunu beğendi.

Ayse gözün aydın rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin oğlum 1 yaşında 4 ay olana kadar kahrengi lekem oldu progestan vermişti dr ve hep yatmştm

Ayse korkma hiç. Kasıklarında şiddetli ağrı ve kırmızı kan görmediğin sürece kahverengi leke sorun değil. Benim 1 hafta kahverengi lekem olmuştu sonra kendi kendine geçmişti. Her leke düşük tehlikesi değildir☺️
      Doktorum bana yerleştiği için olur bir önceki adetinden kalıntıdır falan demişti hep. Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. İlk 3 ay dikkat et ağır kaldırma kendini zorlama sürekli dinlen sağlıklı beslen birşey olmaz inşallah 🙏

• Ayse bunu yanıtladı.
      • Ayse bunu beğendi.

Ayse hadi inşallah ya, bende tüp bende yaptım ondan sordum. Kafanı sürekli meşgul et çok düşünmemeye çalış olur İnşaAllah 🙏

Ayse lekeler için bi doktora görünmende fayda vardır derim. En azından düşük önleyici filan verir. Ne olur ne olmaz. Yerleşme de diyebilir. Bende o şekilde leke hiç olmadi ama olan insan da çok tabiki. Hayırlı uğurlu olsun. Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

7 gün sonra

Malesef kaybettim dustu ama uzulmuyorum en azindan artik bi umudum var belki olur diye alanda o verende nasip