Merhaba hcg 289.3 nedir idrar pozitif ve lahverengi kanamarim var dua edin lutfen 13 sene sonra ilk kez
Hcg
Ayse hamilesiniz gözünüz aydın 🙂 ilk mi kahverengi leke yerleşme oluyor
- Düzenlendi
Ayse Gebesin beybi 🤩 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🙏🏼🌸
seksihatun evet ilk ve 13 sene sonra sukurler olsun rabbim
Ayse hayırlısı inşallah rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin. Tüp bebek mi
Ayse gözün aydın rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin oğlum 1 yaşında 4 ay olana kadar kahrengi lekem oldu progestan vermişti dr ve hep yatmştm
Ayse korkma hiç. Kasıklarında şiddetli ağrı ve kırmızı kan görmediğin sürece kahverengi leke sorun değil. Benim 1 hafta kahverengi lekem olmuştu sonra kendi kendine geçmişti. Her leke düşük tehlikesi değildir☺️
Doktorum bana yerleştiği için olur bir önceki adetinden kalıntıdır falan demişti hep. Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. İlk 3 ay dikkat et ağır kaldırma kendini zorlama sürekli dinlen sağlıklı beslen birşey olmaz inşallah 🙏
Birmelekannesii allah razi olsun isallah canim benim
Ayse hadi inşallah ya, bende tüp bende yaptım ondan sordum. Kafanı sürekli meşgul et çok düşünmemeye çalış olur İnşaAllah 🙏
Malesef kaybettim dustu ama uzulmuyorum en azindan artik bi umudum var belki olur diye alanda o verende nasip