• Sağlık
  • Hormon testnde tiroit değerlerin yüksek çıkması

TSH 0.008
Serbest T4. 1.87
Serbest T3 5.25
Gebelik düşünüyorum hormon testi yaptım yüksek çıktı kadın doğum doktoru dahileye git dedi . Bu durumu yaşayan var mı . Hipertroit olabilir mi

Azraaz tiroit hastasıyım bende
    Ne zaman değerlerim düştü ozaman gebe kaldım ben
    İlaçını sabah en erken aç karınla iç en etkili böyle düşer değerin

Azraaz endokrinci en doğru cevabı verecektir, kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir konu bu. 10 yıldır hipotiroidim var ne zaman aksatsam başıma bir iş geldi aman dikkat edin amannn 🧡🧡

Azraaz aslında çok yüksek değil dahiliyeye gitseniz size düşük dozlu ilaç başlatılır. Sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce içmeniz gereken bi ilaç verecektir

Benim 4 tü tüp bebek için 2bucuk un altını uygun görüyorum dedi Dr um düşük dozlu bir ilaç içtim hamilelik boyunca da hep tahlil verip devam ettim
          Hakkınızda hayırlısı çok büyük problem değil ufak bir ilaç ile halloluyor kafanızı rahat türün takılıp stresbyapmayin endokrin yada dâhili üye gorunun

Azraaz brokoli karnabahar lahana yeme günde en fazla 2 tane ceviz ye eğer yiyorsan. Beyaz ekmek yeme kuru incirde yeme hazır meyve suyu içmemeye dikkat et

Azraaz şuan hiper gözüküyor ama çok türü var . Ben hiperi en uçlarda yaşayan birisiydim. Onlarca tedavi oldum sonra hipo olana döndüm. En son kendiliğinden düzeldi . Yani aslında başında bana yanlış tedavi uygulanmış hiçbir şey yapmadan beklesek normale dönecekmiş. Akut bir yükselişmiş. Umarım seninki de öyledir . İlk gittiğimde o kadar feciydim ki vücudumun her yeri titriyordu elimde çay bardağı tutamıyordum. İlk tedavide sabah 6 tane içmem gereken bir hap vermişti sen düşün😒 inşallah işinin ehli doktora denk gelirsin

Nietzsche öncelikle geçmiş olsun canım. Bende normalde böyle bir sorun yoktu . 2. Kürtaj sonrası elim titriyordu sürekli kalp çarpıntısı bide sol göğSüm ağrıyordu psikolojik zannettim sonra çocuk düşündüm 6 ay sonrasında tekrar yumurtlama günü değerlendirdim olmadı hormon testinde farkettim hiperi inşallah düzelir

Azraaz gebelik için 2 2.5 olması gereklidir bende hipotiroidi var sabahları şimdilik 25 mg levotiron içiyorum hamilelegimde 3 gun 75 4 gün 100 mg olanlardan içiyordum ancak böyle düzenli kaliyordu

Azraaz canım benim 5,70 di 50lik 25lik 50lik olarak 6 aya yakın sadece ilaç tedavisiyle 1.60 a indik artık gebelik olabilir dedi doktorum ama benim için farklı bir tedavi devam ediyoruz. Demek istediğim ilaçla düşüyor

Azraaz canım geçmiş olsun ,bende de deli gibi titreme vardı ,tüm vucudum titriyordu,ama geçti eser kalmadı. Şuan tedavi görmüyorum. İnşallah senin de geçicidir

Azraaz teşekkürler. Benim tsh yüksek çıkıyordu siz Bi dahiliyeye görünün ona göre ilaca başlarsınız zaten şimdi bizimki tam tersi olabilir. Sizinki çok düşük galiba hipertirodi olmalı normale çekmek için ilaç içmeniz gerekebilir size de geçmiş olsun 🌼