Azraaz gebelik için 2 2.5 olması gereklidir bende hipotiroidi var sabahları şimdilik 25 mg levotiron içiyorum hamilelegimde 3 gun 75 4 gün 100 mg olanlardan içiyordum ancak böyle düzenli kaliyordu
Hormon testnde tiroit değerlerin yüksek çıkması
Menekseyapragi ne kadar bir sürede normale döner bilginiz var mı
selinsmavi teşekkür ederim
Cicilibicili geçmiş olsun . T3 değerimi 2.5 olması lazım
Azraaz 6 küsürdü değerim 1,5 ay 25 mglık ilaç kullandm düzene girdi
Azraaz teşekkürler. Benim tsh yüksek çıkıyordu siz Bi dahiliyeye görünün ona göre ilaca başlarsınız zaten şimdi bizimki tam tersi olabilir. Sizinki çok düşük galiba hipertirodi olmalı normale çekmek için ilaç içmeniz gerekebilir size de geçmiş olsun 🌼
Azraaz yediğin zaman yükseltiyo
Azraaz kürtajla alakası olduğunu sanmıyorum,ben hiç kürtaj veya düşük yaşamadım ama 19 yaşımdan beri var. benimki kalıtsal olarak var, annemde anneannemde büyük babannemde vs . Bu sadece bir bezin çalışmamasından kaynaklı hormon üretememe durumu. Çok insanın başına geliyor. Çok basit küçücük bir hormonel hapla çözümü var. Teşhis esilip ilaç kullanıldıktan sonra hiç korkacak bişi değil
Azraaz reglkenmi yapmıştın
Nietzsche ya canım reglken verilen kan ile normal verilen kan farkediyormu ?
Yorumcuanneniz yok canım değişmez , değişecek olsa doktor sorar reglmisin diye. Ben sık aralıklarla veriyordum.
Nietzsche benim TSH 4.22
Serbest T4 (14.3 ) cikmis bu normalmi peki
Yorumcuanneniz testte normal değerler kaç yazıyor ,her hastanenin referans değeri farklı ondan soruyorum
Nietzsche T4 olan 17 normal Tsh 4.2
- Düzenlendi
Yorumcuanneniz o zaman sıkıntı yok ,ilk baş korktum kendi referans değerlerime göre baktım. O yüzden sordum sana.
Nietzsche Yani normal dimi kidstede post açmıştım bununla ilgili içim rahatladı teşekkür ediyorum ⚘
- Düzenlendi
Yorumcuanneniz normal canım sorun yok 😊şüphen varsa 6 ay sonra tekrarlayabilirsin testi