alonedark Kirpapatyasii hahaha bende normalinden daha fazla samimi ve neşeli oluyormuşum öğrendim bunu
papatya_ alonedark esim bana söylemedi ama ben kendimde farkediyorum bende öyle oluyorum canım kaç günlerdir aşırı sinirliydim dün akşamdan beri melek gibiyim😄😄
Cicis alonedark Aynen bende de oluyor ilişki sonrası tüm problemleri dertleri unutuyorum musmutlu bir kadın oluyorum
Kirmizisaclikiz alonedark ilişkinin durumuna göre değişiyo ya 😂 mesela bi kere eşim kendini kaybedip tokat atmıştı bana bende hayatımda hiç tokat yememiştim oturdum ağladım 😂😂 zoruma gitti heralde 😂😂
Hayirlisibegulum alonedark orgazm oluyor musun bence olanlar mutlu oluyordur. Olamayanların aynı mutluluğu rahatlamayı yaşadığını sanmıyorum maalesef
Hayirlisibegulum Ozge49595 evet sen daha az zevk aldığını söylediğin için senin öyle hissetmen bence normal. Kötü bir şey ya eşinle ilişkiden sonra böyle hissetmen umarım her şey düzelir
Ozge49595 Hayirlisibegulum inanki o kadar kötü bi durum ki anlatamam zoruma gidiyor kullanılmak zevk yok bisey yok canım sıkılıyor bu duruma
Rookie alonedark eşim hiç söylemedi ama ben kendimde fark ediyorum ilişki olmayınca arası uzayınca çok sinirli oluyorum herşeye laf söylüyorum ama olduktan sonra bi sakinlik ve mutluluk geliyor 😂
Findukkk alonedark bende çok mutlu olurum önce biraz uyurum çünkü boşaldıktan sonra uyku çöker sonra enerjim yükselir 😊