alonedark Kızlar genelde ilişki olduktan sonra eşim bana daha mutlu olduğumu söylüyor yani istediğim an ilişki olmasa böyle mutlu değilmişim ama ilişkiden sonra neşeli falan oluyormuşum ama farkında değilim sizde de oluyor mu bu durum ?
Kirpapatyasii alonedark ilişkiden sonra kadinlarda bı duygusallık oluyor bu doğru kanıtlanmış galiba hatta. Bende aşırı olur. Ben bı aşka gelirim eşime karşı mesela🙈😂
Ozge49595 alonedark yok tam tetsi oluyor bin ton laf sayarak bagırırak cagırırak kalkıyorum yatakdan ana avrat düz gidyorum iyice tiksindi geliyor esime karsı 🤣bizim icin olmaması daha saglıklı
alonedark Kirpapatyasii anladım canım peki sen farkında oluyor musun çünkü ben farkında olmuyorum bunun aynıymışm gibi geliyor
Kirpapatyasii alonedark Ben farkında oluyorum. Aşk böceği gibi etrafta dolanıyorum. Gece ilski oluyor ben ertesi gün bile mutlu duygusal oluyorum. Eşime güzel aşk mesajları bile atıyorum bazen 🙈😂😂
alonedark Superisi-su bizimkide uzun sürdüğü için yorgunluk oluyor ama bu sadece o gün ben konuyu ertesi gün için açtm mesela ilişki oluyor ve ertesi gün ben çok daha fazla mutlu oluyormuşum yüzüm gülüyormuş falan diyor
Twogirlmom Ozge49595 kız seni çok merak ettim valla değişiksin ve sempatin var gibi geliyor 😂😂 seviyorum seni
alonedark Ozge49595 senin yorumlarına çok denk geldim canım buraya katılmadan öncede bakıyordum yorumlara hep dert yanıyorsun sorun ne peki inşallah istediğin olur çünkü çok zor
Herhangibirkullanici Ertesi gün aşırı mutlu ve enerjik başlıyorum güne kocama bi aşkım artıyor benimde
alonedark Kirpapatyasii hahaha bende normalinden daha fazla samimi ve neşeli oluyormuşum öğrendim bunu
herseybos alonedark ben sinirli olduğumda geç yatak odasına sakinleştiriyim seni diyor eşim inanıyorum ben mutluluk olayına, 😂
herseybos Sibel47 ne kadar da düşük bütçeli bir mutluluk 😂😂 önceden çikolatada mutluluk hormonu var derlerdi bekarken çikolata yiyodum şimdii…. 😂😂😂