Twogirlmom Deleted83 He valla aynen 😂😂😂 bazen ben mahsus bişey söylemem saçımdan tutar söyle falan diye 😂😂 hoşuma gidiyor
Poyraztaha30 Ozge49595 bi sefer sen üste çıksan sevmeye çalışsan belki karşılıklı yavaş yavaş düzelir
Ozge49595 Evltlrm cok şey yapıyor ben birazda cinselik den dolayı soguyoyrum yapamıyor becremiyor oda o yüzden kendinden cok sogutuyor
Evltlrm Ozge49595 kendisine bunları söylüyon mu çünkü bizde bi ara misyoner hep yapıyorduk ben oturdum konuştum tüm pozisyonları nerdeyse yapmaya başladık
Uykucutospik Deleted83 ben konuşmasını çok istiyorum arada konuş diyorum konuşuyor yoksa aklına gelmez 😂
140820 Uykucutospik sende arada istediğini verme bak seni cezbetmek için ne yapmaz arada sğründüreceksin genç çıtırken yapın kızlar
Deleted83 Twogirlmom Allah’ıma hamdolsun kuzum, bin şükür. Bazı şeyler yaşadık, üstümüzde olan bişeyler varmış. Onları hallettik. Şuan dağlara, taşlara 🙏🏻❤️🥰
Twogirlmom Deleted83 maşallah maşallah rabbim kat kat iyi etsin inşallah nazarlardan kötü gözlerden korusun