Seraymesut35 Meri12 adetten sonra mi başladınız 15 gün devam edin sonra ara verin adete 1 hafta kala yeniden devam böyle yapıp bebek sahibi olan var
Seraymesut35 Meri12 ben ilk kez bir şey yaptım biraz çamaşır suyu yani kloraga idrar ekledim hemen kopurdu internetten baktım köpürürse gebelik vardır yaziyordu
Seraymesut35 Meri12 ınsllh doğrudur salı günü doktora gidicez ınsllh doğrudur göğüslerim çok açıyı midem fena başım donuyo
Cancan Seraymesut35 valla bende merakla bekliyorum sonucu bizede heycan oldu ha forma girip bakıyorum sizden haber varmı diye 😂😂😂
Seraymesut35 Cancan salı günü saat akşam 6 7 gibi vericem haberi çamaşır suyu ile denedim köpürme oldu bakalım ınsllh var
Seraymesut35 Meri12 ben de internetten gördüm bugün 3 defa yaptım üçüde aynı oldu dış macununu ile yaptım mavimsi ve kopurme oldu
Semanur21 Meri12 canım normal özellikle soğan kürü içiyosan enfeksiyonu temizliyordur bendede öyle oldu soğan kürü içtim öyle oldu hatta bittikten sonrada oldu korkmana gerek yok bence ama yine endişeleniyorsan görün
Meri12 Semanur21normal diyosun yani. Korona olduğu için gitmek istemiyorum işte korktum bişe mi var flan diye
Cancan Seraymesut35 komşunuz felan varsa samimi olduğunuz bence bide normal idrarrla deneyin ondada köpürme olmazsa hamile olabilirsinz
Seraymesut35 Cancan ben internette n baktım normal idrara bir de geçen aylarda bakmıştım böyle köpürme olmadi