Seraymesut35 canımsın hayırlısı böyle belki heveslendin ya psikolojikmen belirtiler olmuştur

Seraymesut35 piskolojik size şöyle söyleyim bende sipiral vardı ben etraftan işte sipiralle bile hamile kalan olmuş gibi söylentiler duymaya başladım sarsı beni bi endişe ve adet olacağıma yakın tansiyonum düşer midem bulanır sık tuvalete çıkarım ve adet olurum demem oki piskolojik belirti bunlar

Seraymesut35 selam canim nasilsin uzulme lutfen anliyorum duwunmemek elde digil kafaya takmamakda sende sorduklerinda boyle ortalik kariwik duwunmuyoruz de kendinde rahatlayacaksin inweAllAh tez vakitde yazarsin kizlar hamileyim sizin gibi cook oldum ama AllAh istediyi vakitdee ummadiginda oluyor inweAllAh olucak canim seninde duam hep suzlerle kizlar

Menessa_20 allah razı olsun sizin gibi insanları uzaktan tanıdığım için çok mutluyum teşekkürler çocuk isteyenlere allahım en hayirlisindan versin çocuğu olanında allah bağışlasın kötülüklerden korusun ınsllh dün kandildi kandilinizi kutlarım dua ettim gece hem kendime hem burdaki evlat sahibi olanlara olmal isteyenlere

Ben test yaptım bir çizgi var diğer çizgide hafif var ne kadar süre bekleyeyim tekrar yapmak için

Benim adetim normalde 7 gün sürerdi bu ay 2.5 gün yoğun geldi sonra peçeteye gelen kahverengi lekelenme yaşıyorum böyle olan var mı?

Aysenur1022 olabiliyo genelde mevsimler değişiyo doğal olarak bizde değişiyoruz zaten genelde yoğun kanama 3 gün sürer normal olarak

Paysel97 bi iki gün sonra tekrar denetebilirsin kan testi yapabiliyosan kanda net çıkar ne kadar kaldı adetine