Seraymesut35 Semanur21 ya benim adetim 25 mayısta gelicek ama sanki adet olucam gibi sancı var neden böyle oldu
Pinki Hanımlar WhatsApp grubumuza bekleriz, eğlendiğimiz paylaşımda bulunduğumuz bilgi aldığımız yeri gelince dertleştiğimiz bir grubumuz var 🥰 gelin tanışalım https://chat.whatsapp.com/Jhi7EFumVhr0NYwsXdWMXL
Semanur21 Seraymesut35 canım senin de düzensz olmuş galiba erken olsbilir belkide olmazsın bendede öyle oldu 11 gün boyunca acımı çektm sonra adet oldum
Semanur21 Seraymesut35 aynen öyle yap canım bence sen iyi bi doktora görün böyle geç gelmesi nırmal değil bendede öyle gittim ayın 2nde bende eşimde test verecez bakalım nasıl olacak
Seraymesut35 Semanur21 biz gittik eşim testi temiz benimkide ilaçla normale döndü 25 inde geliyor her ay ama ilaçlar yan etki yapmis kist var mis geçer dedi önemli deil dedi bilmiyorum artık bakalım ınsllh gelmez
Semanur21 Seraymesut35 adetinin düzelmesi güzel bişey aslında inşallah bi daha adet olmazsın hamilelik haberini alırsın
Seraymesut35 Arzum94 adet oldum ama tuhafaz az 3 gun sancısı Dı ilk kez boyle oldu adtın arkasından beyz yumurta akı gıbı akıntı geldi nedeni anlayamadım