cocomadame Semanur21 tsk ederim bi goz attim sayfaya. Elimde suan bi baska macun var bu ay yarisini kullandim suan beklemedeyim adetim gelirse tekrar tedavilere baslamayi dusunuyorum macunun diyer yarisini bitirim sizin onerdiginiz sayfadan devam ederim artik
Semanur21 cocomadame rica ederim inşallah gerek kalmadan o mutluluğu tadarsınız rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻🥰
Yokartikk @“Nasibacva”#p1788merhaba bende adettim 4 gün gecikti test yaptim 2 çizgi silik çıktı inşallah Hamileyimdir 🥰🥰
Aysegul_42 Seraymesut35 yumurtlamadan 1 hafta sonra erken diyorlarsa bakalım adete 12 gün var nasipse çıkar insalah
Seraymesut35 Aysegul_42 yumurtlamadan kaç gün geçti bilmiyorum Kasım 11 de son adetim 11 Aralık olmam gerekiyoridi olmadı adetin ilk günü idrarda öğrendim
Aysegul_42 Seraymesut35 darısı bize o zaman ağrılarım oluyordu bugün azaldı ama akıntım var hala afedersiniz beyaz sarımsı kasigima ve belime ara ara ağrılar giriyor anlamadım hiç iyice psikojiyi bozduk heralde
Melsa Yaa kızlar benimde adetime daha 10 gün var ama bugün acık kahverengi akıntım oldu sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Seraymesut35 Aysegul_42 allahım isteyen dileyen herkeze nasip etsin stres yapmayın ondanda oluyor olabilir