Semanur21 AytenSalmanova iyi akşamlar canım bi iki gün daha beklemeni tavsiye ederim benim üç gün geçti ben regl oldum olduğun ameliyat gebeliğe engel değilse inşallah hamilesindir
AytenSalmanova Semanur21 iyi aksamlar canim twk ederim cvb yazdigin icin amelyati hamile kala bilmedigim icin oldum zaten daha olmadim adet teste yapmadim hec insallah allahdan hayirlisi bakalim☺️😘
Ayselll Ah keşke şu belırtıler bende de olsa ama olmuyor 1 senedır evliyim ve cocugum olmuyor her şeyi denedim 😏
Semanur21 Ayselll belirtiler oldu ama çocuk olmadı maalesef inşallah nasip eder allah hepimize doktora gittin mi hiç
Semanur21 Ayselll nasip işi maalesef benim arkadaşım 8 yıllık evliydi çocuğu olmuyorsun tüp benek yaptı iki ay önce bebeği oldu
Natevan Aydan Salam Canim sen necenci gununnen test yoxluyursan? Bride nese hamilelik wubhelerin varsa,boluw bizde bilek
Natevan Praqrami bugun yukledim inweAllAh sizlerle daniwmaq azda olsa rahatlig verecek ureyime.Mende ana olmag arzusuyla yawiyiram.AllAh hesretinde olan herkese yawatsin Amin