Salam qızlar. Kimse test edibse gozlenti varsa hekime gedecekse yaxud qan analizi verecekse bir sozle deqiqleşse hamilelik neticesini bizede deyin. Gozleyen qızlardan kim hamile qalırsa sevinirik. 🤰🏻🤗
Yeni Hamileler.
Nasibacva ben yeni hamileyim pazartesi doktora gidcem
Nasibacva ama anlamıyorum senin yazını kusura bakma 🙈
Aydan canim 1ci hekime get usme getme. Sag salamat inşallah. 🙏🏻
Asmaralda demek istedimki canım burada kızlar yazıyo mesela adetimden geçdi veya çift çizgi çıktı doktora gidicem. Bende söylüyorumki ne olsa bizede yazın merak ediyoruz buradaki bebek yolu gozleyen kızlarımızdan içi ben karışık kamile kalınca cok mutlu oluyoruz. Hepimiz aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyoruz onun için. Hayırlı olsun canım 🙏🏻🙏🏻🤰🏻
Revane cox sagol gozelim. Senide inşallah 🙏🏻
Qizlar menim bacilarim toydan 3ay sonra hamile qalmisdilar, bes ola bilerki mende toydan 1ay sonra olsun?
Kızlar benim regle 5 gün var şimdi test yapsam çıkar mı çok merak ediyorum 5 günü bekleyemeyecem galiba
Elman selam belirtilerin çoğu var bende kramplarım oluyor bel ağrısı midem kötü göğüslerim çok gergin ağrıyor şimdi yaptım testi negatif çıktı ben gebelik takibi uygulamasını indirdim ordan kontrol ediyorum regl e 4 5 gün kala yapabilirsiniz diyor ama gecikmeyi bekleseniz daha uygun olur diyor ben bi kaç gün öncede yaptım negatif çıktı yani ne kadar güvenebilirim bilmiyorum mecbur gecikmeyi bekleyecem yani aslında hissediyorum çünkü içimde tuhaf şeyler oluyor farkedebiliyorum sizin daha 11 gün varsa erken biraz daha bekleyebilirsiniz başka belirtileriniz var mı bel ağrısı dışında