Semanur21 Seraymesut35 direk kan testi yapmanı öneririm bende çok denedim artık kafayı bozdum ve çok kötü oluyordum negatifi gördüğümde iki hafta önce çikolata kistim olduğunu öğrendim ve geçen hafta ise patladı o yüzden dedim bi sıkıntı yoksa endişelenmeyin herşey nasip yeterki inancınızı yitirmeyin benimde adetime üç gün var ama artık eskisi gibi düşünmüyorum
Semanur21 Seraymesut35 ya kimileri var gebelik testlerinde çıkmıyo benimde geçen ay üç gün geçmişti adetimin üstünden yaptım çıkmadı o yüzden diyorum kan testi daha mantıklı diye
Semanur21 Seraymesut35 şimdi yapma yarın ilk idrarınla yapman daha doğru yarın yaparsın inşallah ikinci teste gerekmez hamile olduğunu öğrenirsin
Semanur21 Seraymesut35 işte sabah yapmalıydın ilk idrar daha net çıkıyor neyse sağlık olsun inşallah hamilesindir direk kan testi yaptır
Elman Qizlar methaba menimde sabah regl gunum ama test edirem negatif. Kecen ay ayin 12si xesdelenmisdim her defe mende 5gun tez olur bu ay ayin 8i xesdelenmeliydim ama xesdelenmedim test etdim 8i negatif indi test almisam yene edecem gorum ne olur
Seraymesut35 Semanur21 adet gecikti ama test te çıkmadımı gebeligimdede bile oldu çıkmadı iki gün sonra kanda cikti