Semanur21 Seraymesut35 ya ben yurtdışında kalıyorum test verdim ama daha aramadılar beni doktor arayacak bende onu bekliyorum çok sabırsızlanıyorum bugün evde test yaptım negatif çıktı
Seraymesut35 Semanur21 ben adetim geikmisti test yaptim negatifti 2 gun sonra kan verdim 2 aylik hamile ciktim bazilari cikmiyor
Semanur21 Seraymesut35 benim bugün 4 gün oldu daha bişi yok haftasonu da girdi araya bakalım pazartesiye kadar o zamana kadarda adet olmazsam belirtiler daha artacak bakalım nasip
Semanur21 Seraymesut35 bi iki gün daha bekleyecem adet olmazsam başka test alacam bakalım artık inşallah vardır hayırlısıyla
Aslican Seraymesut35 bence sen ne yapmalısın biliyo musun. Bir gün ilişkiye gir bir gün girme ve ilişkiden sonra kalkma belinin altına yastık koy ve öyle uzan. Ben ilk hamileliğimde öyle yapmıştım ilk aydan tutmuştu. En azından bence dene 1 ay.
Semanur21 Seraymesut35 her defasında umutlanıp böyle hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum bakalım yarın nasıl olacak dua edin lütfen inşallah hamileyimdir