Aslican Semanur21 inşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏🏼 Ama o kist için cerrahi müdahale olmadığı sürece hamilelik oluo diye biliyorum inşallah olur 🙏🏼
Aslican Semanur21 ben böyle direk atladım konuşmaya ama bende bebek için uğraşıyorum da sizde isteyince yazasım geldi 😅
Semanur21 Aslican tşk ederim 😊 emin olun duanız bile mutlu etti beni allah isteyen herkese nasip etsin benim kistim patladı zaten doktorada gittim tahlil verdim onları bekliyorum zaten
Aslican Semanur21 yaa Allah yardımcınız olsun İnşallah aratmasın 🙏🏼 Bendede pko varmış bekliyorum bakalım ne olacak
Aslican Semanur21 yaa üzüldüm gerçekten 😕 var demekki daha vakti zamanı gelince inşallah nasip olur 🙏🏼
Aslican Seraymesut35 evet bir gün yap bir gün yapma. Sperm daha kaliteli olur. Bide ilişkiden sonra dediğim gibi kalçanın altına yastık koyup uzan ki daha çok sperm gitsin
Semanur21 Seraymesut35 ben içmiştim bekarken kistimden dolayı etkisinide çok gördüm ama düzenli kullanmak gerekiyor içtim ve deri parçası gelmişti elime kirli kanı hepsini atıyo