Seraymesut35 Arzum94 adet oldum ama tuhafaz az 3 gun sancısı Dı ilk kez boyle oldu adtın arkasından beyz yumurta akı gıbı akıntı geldi nedeni anlayamadım
Semanur21 Seraymesut35 aslında normal olanı bi haftadır zaten kirli kanın ne kadar gelmesi o kadar iyi benimde bu iki seferdir baya kanamam oluyo iyikide öyle içimde birikmesinden çıkması daha iyi
Seraymesut35 Semanur21 ben alicam ama eczane ye gizemiyim eşimde anlamiyo kapalı oluyo programdan bakiyorum ve doğru sonuç veriyo bu hafta çok önemli mesela
Semanur21 Seraymesut35 valla bende programdan bakıyorum ama yinede emin olmak için bu ay öyle yapacam bakalım kısmet belki tutar
Seraymesut35 Semanur21 yumurtlama belli olmaz mi gazete düzenli bi bayanın 28 günde bi geliyorsa 14 gün sonra olmaz mı benim bu hafta
Semanur21 Seraymesut35 benim daha adetim bitmedi evet öyle ama değişebiliyoda tam hangi gün diye ben emin olmak istiyorum
Seraymesut35 Semanur21 anladım bu sefer umutluyum bu sefer önce ki gibi herkeze söylemiysem olursa size soyliycem o kadar
Arzum94 Seraymesut35 inweAllAh canim duam seninle inweAllAh hamile kalirsin bu ay inweAllAh kizlar sizlerde