Seraymesut35 gidin canim inweAllAh guzel olur bazen caresizlikler ola bilir ama umudunu asla kayb etme bak bana inan sizin gibiydim hamile gorunce acaba bende hamile olacakmiyim acaba benim testimde iki cizgi cikarmi diye duwunceler yawadim ve burda oyrendimki,herkes benim gibi duwunmuw umudumu kayb etdim her defa iwde bu ay olmuwdur didim olmadi gorunce yimek yiyemez oldum gecelerim gunduzlerim bir birine kariwdi ustune hamile olub tadini cikarmadan kurtajda buldum kendimi artik yipranmiwdim ve Rabbim zaminin geldiyini ve artik o duygulari benimde yawamami istedi cok wukur wimdi hamileyim tabi yolun bawindayim ama inweAllAh salikli wekilde kucagima alirim sizleri hic unutmuyorum cunki,yawadim biliyorum sana sadece boyle yardimci ola bilirem sen sen ol kendini salma adet oldun diye gunlerce aglama uzulme artik olmuyacak hissine kapanma ve en onemliside canim duani aksatma bunda bir hayir varmiw de hep isyan etmek istediyin ama neden olmadi dime olucak zamini var bir dua Rabbim o vakti yakin eyle de ve dur hayatina devam et inan olucak Rabbim kimsenin kucagini bow koymaz bana senin cocugun olmuyacak dediler haftalarla evde yas duwmuw gibi gezdik ve ondan 3 ay gicmemiw hamile oldugumu oyrendim AllAh bana ben istersem olur istemezsem olmaz yani hic kimseye inanim tukenme seni cok guzel anliyorum ama bak ben varim 4yil sonunda oldu inweAllAh sizinki,uzun cekmez sadece sabr canim sabr🤲🏻🤲🏻🤲🏻