Gamzetyo7 Amin inşaallah bakalım yarın adet olucammı olmıycammı inşAllah sizlerede güzel haberler veririm bekleyiş boşa çıkmaz❤️
Gamzetyo7 Test yaptım şimdi ilk idrarla ama negatif çıktı Normalde adetimin ikinci günü bugün ama hiç bı belirti yok adet olurken ki olan Bı kaç gün daha bekliycem sonra yine test yapcam evde eğer yine çıkmazsa bu sefer kan testi
Semanur21 Gamzetyo7 bence de hiç beklemeden bile gidip kan testi yapabilirsin idrar testinin yanılma payı çok var
Semanur21 Gamzetyo7 kesinlikle ve ben düşündükçe hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ya hamile değilsem diye bide benim kötü tarafı da yut dışına yeni geldiğim için hastaneyseler gidemiyorum daha kaydım onaylanmadığını için buda bi kaç haftayı bulacakmış kan testi de yapamıyorum 😏
Semanur21 Gamzetyo7 inşallah ya cidden artık çok sabırsızlanıyorum ve ben test yaptıkça negatif çıkıyor umudumu yitiriyorum gittikçe 😔
Kimsemkimimyaw Semanur21 direk sor bence baska bir kzin nosu ne hakla telefonunda olur ki sahsen ben asla izin vermem ayrica wp giris cikis saatlerine bakabilirsin senjn haricinde cok fazla kuullanyor mu aklima baska bisey gelmiyor canm😑