Merveyldrm Tamella Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok sevindim.Nerde bi hamileyim yazısı görsem dünyalar benim oluyo benimmiş gibi.Allah isteyen herkese nasip etsin 🐣
Semanur21 Menessa_20 Aleykümselam canım 6gün gecikti adetim dün leke geldi bugünde kanamam başladı canım yine olmadı
Menessa_20 Semanur21 canim inweAllAh tez zamanda olur kismet yapacak birwey yok ama seni cok iyi anliyorum canim ☹️
Semanur21 Menessa_20 aynen canım kısmet bekleyip görecez mecbur allah kerimdir demekki hayırlı zaman değilmiş şimdi
Semanur21 Menessa_20 inşallah canım hayırlısıyla inşallah adetim bitsin soğan kürüne bailayacam bakalım nasip artık
Merveyldrm Selam kızlar adetten önce belirtiler olur mu sizce hamilelik için yoksa adet geçtikten sonra mı belirti gördünüz ben kişiden kişiye ve hamileliğe göre değişir diye düşünüyorum ama tecrübeli hanımlara sormak istedim
Merveyldrm Menessa_20 Evet öyle oluyormuş.Aminn canım hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et 🧚🏻♀️ bende 7.ayımdayım bekliyorum adetime 8 gün kaldı bu ay çokk stres yaşadım bekledim adetken 4 gün soğan suyu içtim eşimin sperminde enfeksiyon çıktı o ilaç kullandı.İnşallah bana ve isteyen herkese nasip olur dua edin lütfen ♥️